Ga naar inhoud


Alphons65

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Alphons65

  1. Ik heb sinds van de week hetzelfde probleem. Krijg wel astra 1 of 3 maar niet beide. Zat zelf te denken aan een grotere schotel (ik heb nu 64 cm) of mijn huidige duo lnb is overleden. Van de week alles afgesteld. We hadden beeld maar s'avonds waren de meeste hd zenders weer weg. Kom er ook niet meer uit. Wie kan ons helpen?

     

    Mvg Alphons

  2. Hallo,

     

    Ik volg al een tijdje het gebruik van Oscam en Cccam maar snap er eigenlijk nog steeds weinig van. Met mijn SAB Titan II combo zal die truc niet uit te halen zijn maar het blijft wel interessant. Mijn vraag is alleen of je met die systemen b.v. via een netwerk(kabel) op een laptop tv kan kijken. Is namelijk handig voor op de camping, vrouwtje kijkt dan de ene zender en ik via een laptop een andere.

     

    Mvg Alphons

  3. Hallo. Eindelijk is Discovery Channel terug. Ben eens gaan zoeken in de zenderlijst van CD waar die zender dan geplaatst staat. Op kanaal nummer 17 zou die moeten staan. Dus opnieuw een scan laten doen en we hebben beeld op nr17 :D  alleen is dit Discovery HD Showcase die volgens hun zenderlijst op 117 moet staan. Verder gezocht in de SAB en de LNB's maar eens laten testen. Van Astra 19 vindt ie nagenoeg alle frequenties maar van Astra 23 heel veel niet. Vreemd! Daarna een giga scan laten doen en na een kwartier kwam Discovery Channel voorbij flitsen. Die weer bij mijn favorieten gezet en hij geeft nog beeld ook.

    Nu is alleen mijn vraag: het missen van veel frequenties van de Astra 23, kan dat liggen aan het niet helemaal uitlijnen van de LNB's? Ik heb ooit wel eens gelezen dat de Astra 23 kop ten opzichte van de Astra 19 iets schuin moet staan. Klopt dit? Misschien kan sattalietDK ook iets met dit verhaal.

     

    In ieder geval iedereen bedankt voor het meedenken. 

     

    Mvg lphons

  4. Hallo,

     

    Sorry voor mijn late reactie maar ik ben nog steeds aan het zoeken waar het probleem zit. Ik ben nog regelmatig de EPG kwijt omdat de tijden gewoon niet kloppen. Zomer/wintertijd instellen werkt niet. Wat wel werkt is de receiver een tijdje spanningsloos zetten maar na een paar dagen gaat het weer fout. Discovery channel blijft ondanks dat het signaal en kwaliteit voldoende is nog steeds op zwart beeld. ik heb de vraag ook gesteld bij CD zelf maar voor het antwoord moet je lang wachten. We zoeken verder waar het probleem ligt.

     

    Mvg Alphons

  5. Ik heb al tijden problemen met het ontvangen van Discovery Channel. De receiver (SAB Titan II HD) geeft voldoende signaal/kwaliteit aan maar het beeld blijft zwart. Ik heb een basis CD pakket dus het moet werken. Ook heb ik een schotel met 2 LNB's en ontvang verders alles. Wat kan dit probleem oplossen?

    Tevens staat bij mij om de haverklap de EPG verkeerd onderin beeld. De tijd klopt dan niet. Is dit een bekend issue?

     

    Mvg Alphons

×
×
  • Nieuwe aanmaken...