Ga naar inhoud


johan1964

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door johan1964

  1. Hallo even over de  ET8000 deze heb ik ook  wat een slecht ding is deze ontvanger  deze ontvanger is al 2 keer weg geweest voor reparatie

    Had deze gekocht bij een bedrijf

    Het probleem met deze box is als ik iets opneemt op de harde schijf gaan alle andere zenders op zwart.

    Heb ook de andere tuner geprobeert ook niks zenders ook op zwart

    Als ik dan de opname uit zet komt het beeld weer terug

    Ik heb er al andere pli in gedaan maar niks geholpen de box blijft het doen.

    Hiervoor had ik een vu duo nergens last van.

    Dus voor mij geen xtrend et 8000 meer

  2. hallo  ik heb een xtrend et 8000 met kabel tuner en sat tuner erin.

    het probleem is als ik opneem dan gaan mij overige zenders zwart ik kan dan niks meer zien ook niet met de de andere tuner alles blijft zwart.

    wat mij is opgevallen de  timer menu van de instelling van opnamesoort staat op normaal als ik die op ecm niet decoderen maar wel opnemen zet dan heb ik nergens last van dan kan ik gewoon zappen met beeld.

    maar deze instelling blijft niet vast staan met de bevestiging knop hij gaat weer gewoon naar de standard instelling normaal staan maar dan krijg ik weer dat zelfde probleem terug ik draai met open pli.

    wie weet iemand hier een oplossing voor.

    mvg johan

  3. hallo ik heb een probleem met mij et 8000

    hier heb ik 3 tuners in zitten 2x sat en een cabel

    het probleem is dat mij cccam elke keer vast loopt  ik moet hem dan in het menu resetten.

    ik heb er open pli 4 op staan heb op de ontvanger ook al een keer nieuwe pli op gezet maar dat hielp ook niks.

    de cccam die er in zit is 3.2.1 een andere cccam  hielp ook niet .

    heeft iemand het zelfde probleem de box is een half jaar oud

  4. hallo jb.nl bedankt voor u antwoord ik heb op de site gekeken maar er staan er zoveel op welke moet ik dan hebben.

    ik had de firma waar ik hem gekocht had gebeld maar die wist het ook niet  ter wel dit op hun site staat.

     

    HMP-Combo DVB C/T2 hybride USB tuner

    Waarschijnlijk de beste DVB-C / T2 USB-tuner op de markt is de nieuwe HMP DVB-C / T2 USB tuner, geschikt voor alle VU +, Xtrend en vele andere Linux gebaseerde satelliet of kabel ontvangers met Enigma2 als besturingssysteem.

     

     

    groetjes johan

     

     

     

  5. Nieuwe klanten bij Ziggo krijgen te maken met een gewijzigde abonnementstructuur waar bij aanvullende tv-abonnementen een bruikleenontvanger wordt geleverd.

     

    De voormalige UPC-abonnementsstructuur is hierbij de basis. Voor huidige klanten verandert er niets tot het moment dat men het abonnement zelf wijzigt. Zo kunnen bestaande Ziggo-klanten extra smartcards zonder meerkosten blijven gebruiken. Het maximale aantal decoders/smartcards gaat bij Ziggo terug naar vier. Heeft men nu vijf smartcards in gebruik, dan kan men deze blijven gebruiken. Het digitale instappakket bij Ziggo draagt de naam Kabel TV en kost €18,70 per maand. Hierbij wordt een digitaal aanbod van dertig tv-zenders geleverd, waarvan drie in HD-kwaliteit, een analoog zenderaanbod van 25 zenders en veertig radiozenders. Tevens kan men de in dit abonnement aangeboden zenders via de mobiele streamingdienst Horizon GO bekijken.

    Aanvullende tv-abonnementen met bruikleenapparatuur

     

    Het aanvullende tv-abonnement Play Start kost €24,95 en wordt met een digitale kabeldecoder van Humax geleverd. Het abonnement bestaat naast Horizon GO en analoge tv uit een zenderaanbod van zestig tv-zenders waarvan 27 in HD-kwaliteit. Daarbij wordt tevens de uitgesteld kijken-dienst TV Gemist geleverd. Bij het €34,95 per maand kostende Play Max wordt in plaats van een Humax decoder de Horizon mediabox geleverd. Hierdoor zijn in dit abonnement de diensten Replay TV en MyPrime inbegrepen. De abonnementen Play Start en Play Max kunnen tegen meerkosten van €9,95 per maand met het Royaal-zenderabonnement worden uitgebreid. Hierbij worden 115 tv-zenders waarvan 38 in HD-kwaliteit geleverd. De kosten van een Horizon Extra Mediabox zijn vijf euro per maand. Het bruikleengebruik van een Humax kabeldecoder kost vier euro per maand. Voor een extra CI+ module dient twee euro per maand betaald te worden.

  6. Het VARA-consumentenprogramma Kassa besteedt zaterdag 28 februari aandacht aan de ontvangstproblemen van regionale omroepen die honderden Ziggo-klanten zeggen te hebben.

     

    Ziggo is bezig met een harmonisatieproces van het kabelnetwerk. Hierbij wordt het eigen netwerk met dat van UPC gekoppeld. Beide kabelbedrijven gaan op in april samen onder de merknaam Ziggo verder. Om in de toekomst het zender- en productaanbod gelijk te kunnen trekken, is deze koppeling van netwerken nodig. Omdat Ziggo meer – vooral HD – zenders gaat aanbieden, neemt het kabelbedrijf nieuwe frequenties voor de doorgifte van digitale tv-zenders in gebruik. Deze frequenties worden in de ether voor andere doeleinden – waaronder http://www.Bron: Totaal TV/nieuws/19159/digitenne-oorzaak-storing-regionale-omroepen-bij-ziggo.htmlDigitenne – gebruikt. Reden voor Ziggo om deze frequenties voor het harmonisatieproces niet voor de doorgifte van digitale tv te gebruiken.

    Slechte coaxkabels belangrijkste oorzaak

     

    Kijkers hebben bij regionale omroepen geklaagd over slechte ontvangst van hun tv-zenders. Vooral RTV Utrecht en RTV West melden dat ze honderden klachten over slechte ontvangst hebben ontvangen. Ziggo verklaarde eerder aan Totaal TV dat klanten ook bij hen over de tv-storing aan de bel hebben getrokken. Het gaat volgens het kabelbedrijf over enkele tientallen klachten. Ziggo zegt alles te doen om de storing bij individuele klanten te verhelpen. Er wordt gratis een nieuwe Kabelkeur-coaxkabel gestuurd. Als dit niet helpt stuurt het kabelbedrijf een monteur langs.

    Honderden klachten over Ziggo bij VARA Kassa

     

    Ook het VARA-consumentenprogramma Kassa bereikte honderden klachten van Ziggo-klanten. Klanten kunnen na de nieuwe zenderindeling – die het gevolg van het harmonisatieproces is – bepaalde zenders waaronder regionale omroepen niet meer goed ontvangen.

     

    VARA Kassa wordt zaterdag 28 februari om 19.05 uur op NPO 1 uitgezonden.

  7.  

    UTRECHT - De klachten over het televisiesignaal van kabelmaatschappij Ziggo blijven binnenstromen. RTV Utrecht heeft binnen 24 uur meer dan 150 meldingen binnen over de ontvangst. Ook andere zenders vertonen slecht beeld, zeggen Ziggo-klanten. Het is blokkerig, trilt en valt soms helemaal weg.

    Verder verschijnen te pas en te onpas allerlei meldingen op het scherm en zijn sommige zenders verdwenen. Alleen klanten van Ziggo ervaren deze... problemen. De kabelmaatschappij is vorige week samengegaan met UPC en sindsdien gaat het mis.

    Het probleem is bekend bij Ziggo. Volgens de aanbieder kunnen invloeden van buitenaf, zoals mobiel internet, de wasmachine of een magnetron, invloed hebben op het signaal van de tv-zender. De oplossing is volgens Ziggo een goede kabel, maar dat blijkt niet overal te helpen.

    De klachten over Ziggo komen uit de hele provincie, maar vooral uit Utrecht, Amersfoort, Houten en Wijk bij Duurstede. Veel klanten klagen ook over de Elektronische Programmagids (EPG) en gebrekkige mogelijkheden binnen Uitzending Gemist.

    Monteurs en servicemedewerkers van Ziggo draaien ondertussen overuren

     

  8. wie heeft er ook problemen met de samsung dcb-h360

    na het overgaan op de nieuwe fec 474000 is mij decoder waardeloos geworden

    geen beeld meer na de invoering van deze fec .

    ziggo gebeld bekend probleem omdat dit een oude ontvanger is.

    ziggo doet hier niks aan koop maar een nieuwe zeggen ze.

    ben ik mooi klaar mee.

    weet iemand hier een oplossing voor zodat ik de samsung weer draaiend kan krijgen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...