Ga naar inhoud


pinheads

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pinheads

  1. Op 24-2-2018 om 08:12 zei sjampio:

    Misschien een tip: Kijk live en kosteloos naar NED1,2,3 en Regionaal via DVB-T. Neem daarbij een (relatief goedkoop) NL-ziet abonnement voor al die andere live RTL en SBS zenders. Daar kijk je waarschijnlijk toch al niet veel naar. Je kan dan live en ook achteraf veel programma's van al die zenders zonder reclame kijken. Als je daarnaast ook nog via de satelliet kan kijken heb je veel reclame vrije zenders voor ongestoord kijk genot.

     

    Ik zou graag zien dat er een APP komt voor NL-Ziet op mijn xtrend ontvanger.

    Via enigma2-plugin-extensions-iptvplayer_144.02.13.00_all.ipk kunt u NL-ziet bekijken werkt bij mij op xtrend 8000 openpli 6.1

    Groeten

  2. Dank u voor de tips. Ik heb nog een andere vraag i v b met shapeg sat peilmast(daar waar mijn Bas 60 aanhangt) ,heeft iemand een idee of ervaring met het plaatsen van een tweede kabel in deze peilmast.men kan deze kopen met 2 kabels (bestelnr 02422),circa 100 euro,een beetje veel voor een kabel van 3m;daarom wil ik proberen zelf een tweede kabel in te steken.In principe is er plaats genoeg enkel wordt er bovenaan de weg verspert door en stukje metaal (die houdt die ene kabel op zijn plaats)

    hoe krijg ik dit eruit?

    Alle tips zijn welkom.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...