Ga naar inhoud


durumke

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door durumke

  1. Pffffffffffffff, na lang zoeken en de lndb eruit gehaald, wat aan gekuist, de houder, dat zwarte plastiek, naar beneden gezet, is nu eindelijk alles in orde.

     

    Aan iedereen vriendelijk dank voor de goede raad. Speciaal voor Astro Iris ;)

     

    Nu weet ik wat te doen bij een volgende installatie als er eens iets stuk moest zijn of vervangen moet worden. Who knows.

  2. Tja, veel ken ik er ook niet van hoor maar ben naar de winkel geweest waar ik de ontvanger heb gekocht en die heeft alles goed gezet. De Diseqc instellingen stonden inderdaad niet juist.

    Maar als ik mijn ontvager terug wil laden, op welke satelliet doe je dat het beste? Een paar jaar geleden was dat Astra 1 of 2, ben niet meer zeker. Ik heb tv vlaanderen he. Heb mij ook een triple LNB aangeschaft want anders kan ik BBC en die ITV kanalen niet krijgen.

    Nu marcheert alles, gelukkig.

  3. Mijn schotel is een van 64 of 60 cm, ben niet zeker, mijn Lnb is een hirschman. Dubbele lnb is dat. Mijn schotel is afgesteld op 23.5E Astra 1D3A.

     

    Mijn kaart is in orde want heb net gebeld met tv vlaanderen.

    Het rare is dat ik dus die eurosport 2 en npo 1-2-3 en de 18+ kanalen allemaal kan zien maar geen een, canvas, vtm, vtv enz.

    Heb naar de winkel gebeld waar ik de ontvanger gisteren heb gekocht en hij gaat het oplossen zegt tem. Gewoon alles meebrengen zei hij.

     

    Ben benieuwd.

  4. Ik heb vandaag een nieuwe ontvanger gekocht, een Technomate TM-5402HD. Ook een nieuwe LNB 

    Bij mijn vorige ontvanger kreeg ik steeds de melding, als ik naar vtm of andere zender wilde kjiken (Srambled). Eurosport 1 of 2 kon ik wel bekijken en nog wat vrije zenders en dat was het.

     

    Nu met deze nieuwe ontvanger is dat precies hetzelfde. Ik heb tvv, de kaart wordt herkend, een, canvas, vtm vt4 ed zijn geladen en toch geen beeld of geluid.

     

    Nu is mijn vraag: hoe moet ik mijn schotel afstellen? Op Asra 1, of op Astra 2 enz....

    Het is bijna 3 uur en ben nog bezig. Heb al vanalles gedaan maar noppes.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...