Ga naar inhoud


maddog1558

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door maddog1558

  1. Hallo,

     

    Het streamen via mijn pc lukt nu wel. Ik heb de inloggegevens van de dreambox gereset en kan nu inloggen op de webinterface.

    De fout was deels de inloggegevens. Ik heb geprobeerd via Kodi via video -> files -> Add-videos -> Browse -> Add netwerklocation -> Protocol tuxbox client -> IP-adres intypen dreambox ->  Username en password invullen -> OK.

    Dan verschijnt er een map met boeketten. Zo kan ik nu wel met kodi streamen maar niet met dreamdroid. Maar goed nu lukt streamen op mijn tablet (Kodi) en heb ik dreamdroid niet nodig. Nog bedankt voor jullie hulp.

  2. Ik heb geen verbinding met de dreambox. Bij profielen heb ik bij connection de ip van mijn dreambox gezet. logingegevens ingetoetst. en ip adres van stream daar heb ik ook ip van dreambox ingetoetst. Bij connection poort 80 en stream 8001. Heb ik alles goed ingevuld? Dreamdroid geeft aan "not found''. Ik heb wel de webinterface als ik het ip van mijn dreambox intoetst er staan twee balken waar ik gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Ik vul root en dreambox in maar inloggen lukt niet

     

    Het inloggen lukt WEL.

  3. Ik heb geen verbinding met de dreambox. Bij profielen heb ik bij connection de ip van mijn dreambox gezet. logingegevens ingetoetst. en ip adres van stream daar heb ik ook ip van dreambox ingetoetst. Bij connection poort 80 en stream 8001. Heb ik alles goed ingevuld? Dreamdroid geeft aan "not found''. Ik heb wel de webinterface als ik het ip van mijn dreambox intoetst er staan twee balken waar ik gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Ik vul root en dreambox in maar inloggen lukt niet

  4. beste sat4all,

     

    In mijn woonkamer heb ik een dm500S en wil die graag streamen op mijn android tablet zodat ik overal in huis tv kan kijken. Ik heb Kodi geinstalleerd op mijn tablet en geprobeerd via enigma tv add on het te streamen maar het kan geen verbinding maken met de dreambox. Kunnen jullie mij verder helpen?

     

    Groeten , Peter

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...