Ga naar inhoud


Dom-Juan

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dom-Juan

  1. Hier is het signaal ook niet het probleem. De twee andere receivers doen het zonder probleem.

    Als het niet te mooi weer woord zal ik er verder aan werken en de CCcam en/of OSCam configuratie weer gooed te laten draaien, want ik vermoed hier het probleem.

    Ik gebruik trouwens VTI8, en de recente softcams uit de feed. TRY ALL CHIDS /dev/sci0 staat in cccam.cfg.

     

    Het is volgens my zo dat de DUO2 meerdere CAmS tegelijkertijd kan draaie. ik gebruik bijv. SKY card via Sat (dbl tuner) en Ziggo voor de NL kabel. Dat liep tot voor de frequentiewijziging van Ziggo zdr problemen.

    Mijn vraag is , of ik ergens in het menu van box een samengesteld overview van status van ALLE geinstalleeerde softcams kan zien? OSCAM via OScambutler OK , maar is alleen voor een type Cam.

     

    Weet dat iemand?

     

     

     

    P.s. Tja , NL en zijn regels.....

    alleen jammer dat de taalpolitie hier meteen de grote hamer uitpakt, wat ik niet bepaald beleefd vind. De technische omschrijving van het probleem zijn wij kwijt, geen kans gekregen om goed te vertalen. Gebeurg op andere fora niet zo gauw bijv. Vuplus-support.org

  2. @ Johan45

    Bedankt voor de 'waarschuwing' over 'vreemde taal'.

    Maar het was niet alleen een waarschuwing, helaas al direct mijn bericht verwijdert.jammer. er waren niet veel mensen die bezwaar daartegen hadden.

    Tip : Als dit echt alleen maar een nederlands forum is, zullen julle better ook de engelse help texten moeten verwijderen. Mij was het niet bewust dat ik tegen u 'regels' werkte.

     

     

    Hopelijk vallen mijn spel- en grammatiekfouten IN HET NEDERLANDS in u zicht mee en leiden niet tot een nogmalige verwijdering.

     

     

    Verder hoop ik dat wij hier een oplossing voor dit technisch probleem kunnen vinden, ik ga er verder aan werken en dit hier berichten.

     

    Hartelijk bedankt voor de begrip en

    Groeten.

    Juan

×
×
  • Nieuwe aanmaken...