Ga naar inhoud


tonymontana

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tonymontana

  1. Kasper Jan, ik had twee links gepost wat helaas niet mag op dit forum. Ik wilde geen reclame maken, als je in de regio Benidorm geen spullen kunt vinden stuur me dan maar even een berichtje.

     

    Om terug te komen op je eerste bericht, met de nieuwe kaart kan je familie wel tv kijken met je huidige schotel maar er zullen kanalen wegvallen die nu uitzenden op de 23,5. Het is jammer maar helaas.

     

    Je kan de nieuwe schotel gewoon uitrichten op de 19, dan de duo LNB erop in de 19 positie en dan werkt alles weer. Ik ben niet zo'n voorstander van het uitrichten van de schotel op 23 want dat signaal is veel zwakker.

  2. Nou..eh...de storing is dinsdag begonnen en het bericht op canaaldigitaal is van woensdag...heb er 1 die de pan uit flipt als ze Goede Tijden niet kan kijken :sick: dus gelijk iets mannelijks gedaan (aan de schotel frutten) in de hoop dat ik het probleem op kon lossen. En ik ben nu lid van sat4all dus de eerstvolgende storing check ik gelijk hier, die les heb ik wel geleerd. :grin:

     

    Alles werkt prima nu, hoewel de decoder zegt dat ie nauwelijks signaal heeft op 23..ga nog effe aan de LNB draaien van het weekend.

     

    En een reserve LNB is nooit weg, heb ook nog een stuk of 3 enkele LNB's liggen. Die gaven gemiddeld elke 2 jaar de geest vandaar dat ik dacht dat deze het ook opgegeven had.

     

    Ik heb al van alles meegemaakt met satteliet ontvangst, van spontaan kapotte coax kabels tot een kapotte (gloednieuwe) duo LNB dus ging er even van uit dat het aan mijn installatie lag.

     

    Ben hier wel nieuw maar dus niet nieuw wat NL tv ontvangst in Spanje betreft, heb her en der schoteltjes opgehangen voor kennisen, ik heb een redelijk goede sat finder (niet zo een met ledjes) en tot voor kort altijd prima tv gekeken met een 65cm schoteltje.

  3. Kasper, hier kan je dat duoblock gewoon in Spanje bestellen (ik gebruik hem zelf ook). Mocht je geen spaans spreken, de site kan ook in het engels, klik vlaggetje links bovenaan.

     

    commerciële link verwijderd

     

    Compleet setje voor NL tv kost 138€

     

    en nog een commerciële link verwijderd.

  4. Gister een uur aan mijn schotel zitten knoeien. :mad:

     

    En nu kwam ik er vandaag pas achter dat het probleem niet bij mij zit. Fijn hoor. Net een nieuwe duo-lnb besteld.

     

    Wat ik eigenlijk wilde vragen: Ik heb zo'n inie-mini HD decoder van Canaal (Philips DSR 7141) en die geeft nu bij signaal sterkte alles groen op 19, maar slechts een half rood blokje op 23, vandaar dat ik aan mijn installatie ging twijfelen. Tot 02-03 was alles perfect. Heeft iemand anders dat ook gemerkt of heb ik naast deze storing toch ook nog een installatie probleem?

     

    Of is die satteliet uit de lucht gevallen? :crazy:

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...