Ga naar inhoud


Baggio78

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Baggio78

  1. ok Stevie, dank voor het antwoorden! Ik heb een mutant 2400hd, vind het een top ding met de vier tuners en hdmi-in, helaas van de front display die het alleen doet met die pions van jou. Ik kan ze inderdaad niet zelf maken, mocht je iets tegen komen hou ik me aanbevolen.

     

    bedankt!

     

    Pedro

  2. Hey Stevie,

     

    ik gebruik al een oaar jaar de VFD picons die je ooit hebt gepost op deze site, maar steeds meer kanalen veranderen van SID en mis er inmiddels een hoop. Heb jij een nieuwe lijst zodat ik alle kanalen op me display kan zien? 

    Groet 

     

    Pedro

  3. Same here! Had eerder al de A3 prima box geen picons. Heb zelf lopen klooien met spark editor maar geen succes!  De naam van de picons en de format van de plaatjes is anders dan bij e2. Voor zover ik weet heeft niemand picons voor ziggo op deze box voor elkaar. Voor internationale sat zitten ze in de feed van de kanalenlijst. Hoop dat iemand de picon naam bij de ziggokanalenlijst ontrafelt. 

     

  4. heeft een van jullie ziggo picons voor de amiko a3 combo? ik ben bezig geweest met de spark editor maar zonde al teveel succes, krijg niet te zien op mekanalenlijst of osd banner. De Amiko a3 combo lijkt een dode box te zijn wat ondersteuning betreft!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...