Ga naar inhoud


vigen98

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vigen98

  1. Hallo ik ben echt een amateur als het gaat over schotels etc maar ik heb een probleem de laatste tijd. Badr deed het altijd normaal bij mij maar de afgelopen 3 dagen heb ik problemen omdat er vaak signal scrambled te voorschijn komt en ik snap niet hoe ik dat nou moet oplossen, normaal huurde ik wel zo'n persoon in die het allemaal wel even snapt maar ik wil het ook zelf doen als het makkelijk is. Het is wel raar want soms krijg ik wel gewoon normaal beeld. Kan iemand mij aub helpen?

  2. ik heb een probleem, ik snap echt werkelijk bijna niets van dreamboxen enzo maar ik had altijd enorm veel kanalen ( veel die ik eigenlijk niet nodig heb maar dat is oke :P

     

    nu zijn veel sport kanalen zoals sport1 HD enzovoort weg en sommige Fox sports kanalen zijn ook weg en werken niet. sommige film kanalen werken ook niet meer! kan iemand mij helpen hoe ik dit terug krijg?

  3. dag vigen98

     

    Ben je zeker dat jouw schotel nog goed afgesteld staat, de lnb niet defect is en de coaxen nog ok zijn en vastzitten?

     

    Daar zou ik het in eerste instantie zoeken...

     

    succes

    schotel is nog goed enzovoort, maar probleem ligt echt denk ik in de dreambox zelf aangezien toen ik het naar de winkel bracht hij alleen de dreambox nodig had. misschien zijn de kanalen verwijderd? ik heb werkelijk waar geen idee ik heb ook maar weinig verstand over dreamboxen :P

  4. hallo, ik heb een probleem ik heb net mijn dreambox aangedaan en wat ik zag bij elke kanaal: afstemmen mislukt. hoe zorg ik dat dit weggaat? En kan het misschien aan liggen dat ik de dreambox vaak aan en uit doe dat het opeens kanalen verwijderd ofzo? 

     

    Ik heb geen zin om weer geld te betalen als het hier op te lossen valt :P 

     

    Kan iemand helpen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...