Ga naar inhoud


HansH

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HansH

  1. Ik heb al twee jaar problemen om op Astra 3 een stabiel ontvangst te krijgen. Bij de minste geringste trilling verlies ik mijn signaal. En soms is het ook een tijdje goed. Ik heb een duo lnb type Relook RE-MDS43 en een 80cm/70cm schotel. Ik heb nooit voor elkaar gekregen om beide astra1 en 3 tegelijk afgestemd te krijgen. Maar nu krijg met geen mogelijkheid Astra 3 afgestemd. Alleen Astra 1. wat kan het probleem zijn. Ik zit in spanje provincie tarragona stadje Falset. 

  2. Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie tips en aanbevelingen. We hebben weer beeld. En met de Astra 2 was ik in de war. We kinnen weer het EK volgen.

    Vriendelijke groeten,

    Hans Habiecht.

  3. Ik krijg met geen mogelijkheid Astra 2 uitgeplijlt. Ik zit in Falset (tarragona) spanje. Ik heb een 90 cm SAB schotel met een Relook duo lnb type RE.-MDS43. Standaard schotel. Aangesloten op een M7 ontvanger van canaligitaal. Wat zijn de tips. Heb vandaag twee uur zitten draaien maar krijg alleen astra1 en Astra 3 op sterkte. Astra 2 met geen mogelijkheid.

  4. Beste Mimisiku,

    Ik denk dat dat het probleem is die M7 ontvanger zal wel niet geschikt zijn voor die oude kaarten. Heb inderdaad gecontroleerd of de kaart goed ingedrukt zat. En in het menu wordt de kaart niet weer gegeven. Moeten we toch een jaar eerder over. Bedankt.

  5. We betalen al jaren het settopbox abonement van canaldigitaal. Op mijn oude ontvanger heb ik nog wel mijn zenders die bij het abonnement horen. Maar in de nieuwe M7 werkt de kaart niet. Settopbox gaat er in 2016 uit. Dus ik dacht neem nu al een nieuwe ontvanger/schotel/lnb kan ik volgend jaar zo over. Zou toch moeten werken?.

  6. Beste sprietje

     

    Weer terug in spanje. Schotel geïnstalleerd nieuwe ontvanger erop. Kaartje erin en nu is het kaartje niet geldig. Terwijl ik op mijn oude thompsom met het zelfde kaartje wel ned1,2,3 kan ontvangen. Op de M7 heb ik alleen bvn, en de canaldigitaal pagina met radio 1 maar bij ned1,2,3 is de kaart niet geldig. Ik de gewone Sb kanalen geïnstalleerd omdat ik geen HD abonnement heb bij canaldigitaal . Wat kan ik verkeerd gedaan hebben. Kijk nu met de nieuwe schotel 80 cm met de nieuwe duo lnb en de oude thompson ontvanger naar het nieuws.

    Heeft iemand enig idee wat ik moet doen.

     

    Groeten,

    Hans.

  7. Beste Johan,

    Bedankt voor de informatie. De ontvanger wordt morgen afgeleverd. Ik de decoder bij Bestebeeld besteld. Lijkt me een echt dozen schuif bedrijf. Verwacht niet dat ze de decoder geïnstalleerd hebben met de laatste software. Dat wordt dus nog een "dingetje" als ik de decoder op de schotel aansluit. We zullen zien. Maar zeker bedankt voor je advies.

    Vriendelijk groeten,

    Hans Habiecht.

  8. Een vriend van mij zit ter hoogte van Tarragona bij het stadje Masroig. Hij heeft een Traix 72-75cm welke duo LNB werkt op deze lokatie om de Astra 23.5 en 19.2 te ontvangen.

    Is de M7 SAT801 een redelijke ontvanger?.

     

    Vriendelijke groeten,

    Hans Habiecht.

     
  9. Ik ben er inmiddels achter dat ik een verkeerde LNB heb voor mijn bestaande schotel. Dus zal ik aan een andere schotel moeten. Maar heb ik ook een nieuwe ontvanger nodig als ik toegang wil hebben tot beide Astra satellieten ? Ik heb nu een de thomson standard ontvanger van Canaldigitaal die ik bij het startpakket gekregen heb in 2007. Weet even het precieze type nummer niet.

    Kan iemand vertellen of ik met deze ontvanger met een duo LNB toegang heb tot de twee Astra Satellieten ?. 

     

    Vriendelijke groeten,

    Hans Habiecht.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...