Ga naar inhoud


JohnnyDemasure

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JohnnyDemasure

  1. Hallo iederéén

    Ik heb ook de Xsarius satmeter HD easy pro. Na veel zoeken ben ik op zoek gegaan naar de instellingen en heb daar eerst de Lengtegraad en de breedtegraad ingevuld en op OK gedrukt. Dan ben ik naar Signaal zoeker gegaan en daar kan je kiezen om als middelpunt Astra 1 of Astra 3. Maar gelijk welke je kiest, ik kies bij alle twee dat de LNB op 1 staat. Dan ga ik verder naar beneden en stel T001 of transponder keuze nog altijd af op een transponder die eindigt op 27500. Als de ene niet goed is kan je nog altijd kiezen voor een andere. Dan de schotel naar links of rechts tot je de gewenste satelliet hebt gevonden. Dan de elevatie heel juist zetten en de schotel vast zetten. Als je gekozen hebt om A1 als middelpunt ga je nu naar A3 en stel daar de Skew juist voor het beste beeld op Astra 3. Het signaal zal je de juiste weg wijzen. Naar beneden of naar omhoog en ik denk tot op de millimeter.

    Wat ik nu zie is dat inderdaad veel transponders veranderd zijn. BVN op Astra 1 heeft als transponder 11185 V - 22000 en op TV OOST op Astra 3 11914 H - 29900.

    Tis al niet moeilijk genoeg al die veranderingen. Maar ik moet zeggen dat ik nog nooit zo'n goed signaal gehad heb of nu. Ik ben er wel content van van de satmeter.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...