Ga naar inhoud


bevertje78

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bevertje78

  1. Hallo, ik heb sinds een tijd een VU+DUO2 en ben er zeer tevreden mee. Ik kan relatief veel zelf doen maar zou graag nog meer uit deze box willen halen, zoals HbbTV bijvoorbeeld. De instellingen lukken mij niet.

    Is er iemand, of bestaat er een service, die mij of op afstand, of een keer ter plaatse de nodige tips kan geven? Als een soort training. Of gelijk alle instellingen zetten?

    Zelf woon ik in Delft

  2. Ik ben (nog) een brutale leek op dat gebied van instellen. Hoe krijg ik het LCD scherm aan de praat? Bij mij is ie zwart (net na het uitpakken)

    Nog even een kleine update. Ik heb inmiddels de nieuwe afstandsbediening gekregen van de leverancier, deze ziet er net wat moderner, ligt prettiger in de hand en knoppen zijn (misschien door mijn ervaring met DMM) wat logischer.

     

    Ook heb ik de dispays als volgt ingesteld:

     

    VU+ aan: lcd display aan, vfd display uit

    VU+ uit: lcd display uit, vfd display aan

     

    Zo heb ik een mooi display met info als hij aan staat, een simpel klokje als hij uit staat.

     

    LCD display heb ik naar mijn smaak ingesteld: kleine onleesbare info weg en alleen duidelijke basisinfo (zie bijlage). Het LCD display geeft alleen dit scherm weer, de weer-functie heb ik uitgeschakeld omdat ik die niet mooi vind en bovendien vrijwel onleesbaar vanaf een afstand.

     

    Ik heb daarnaast een Sundtek DVB-C tuner toegevoegd, heb nu dus dual DVB-S2 en dual DVB-C tuner. Werkt allemaal probleemloos. Tot nu toe ook geen gekke dingen meegemaakt met de ontvanger, doet gewoon wat hij moet doen.

     

    Kan nu zo met de nieuwe afstandsbediening, het lcd-scherm naar wens wel zeggen dat ik tevreden ben met het apparaat. Wat mij vooral aanspreekt is dat het menu (en zenderoverzicht dus) echt zéér snel werkt, en dat is heerlijk zappen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...