Ga naar inhoud


Marc83

Aspirant lid
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marc83

  1. Ik kreeg vandaag de kaart binnen horende bij een Vol abonnement. Kaart zat in een witte envelop zonder bijbehorend schrijven of iets dergelijks; als ik niet op de hoogte was geweest dat er na verloop van tijd een kaart volgt zou ik geen idee hebben gehad wat te doen. 

     

    De kaart in de VU+ gestopt en gewacht op signaal. Helaas werkte het niet. Ingelogd in mijn CD account en daar gekeken voor een activeringssignaal. Kaart blijkt niet in mijn account zichtbaar te staan en heractiveren lukte ook niet. 

     

    Vervolgens gebeld met CD. Kreeg een vrij starre en onbeleefde dame aan de lijn. Er werd mij uitgelegd dat een smartcard alleen werkt met een satellietabonnement en ik deze voor minimaal 22,50 euro per maand kon afsluiten. Ik moest niet zo raar doen en denken dat ik voor 10 euro ook op de satelliet zou kunnen kijken. En de kaart? Die hoort bij een online abonnement; waarom ze dan een fysieke kaart sturen kon ze niet beantwoorden. Na aandringen en aangeven dat deze informatie op site staat/heeft gestaan en ook in de media bleef mevrouw aandringen op een duurder abonnement. Uiteindelijk heb ik aangegeven van haar gedrag niet gediend te zijn en ze ging overleggen met een collega. Uiteindelijk is de kaart gelinkt en werkt het. 

     

    De kaart is echter nog steeds niet zichtbaar in Mijn CD (bij pakket informatie staat: Geen actieve smartcards gevonden.), is dat ook bij jullie het geval? Of kan ik verwachten dat ie binnenkort weer stopt met werken?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...