Ga naar inhoud


jackie44

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jackie44

  1. 58 minuten geleden zei Tonskidutch:

    dat mag jackie44 nog eens toelichten wat de infrastructuur betreft bij hun thuis

     

     

     

     

     

     

    200 Mbps internet via kabel, snelle wifi - op de bovenverdieping eventueel wifibooster en/of powerlines, naargelang waar en met hoeveel we tegelijk online zijn. We is dan een gezin van drie (zoon en ouders).

     

  2. Wow, thanks voor de adviezen.

     

    Nog één vraagje. Werkt dit ook voor kabel als je een ontvanger neemt met een DVB-S2 en een C-tuner?

    Ik bedoel dat streamen over netwerk? In geval ja kan ik er best één kopen die beide aan boord heeft, anders gewoon eentje met enkel satelliet.

  3. Graag hadden we onsn sat-netwerkje uitgebreid met een tweede ontvanger, die dan in de slaapkamer kan belanden. Op dit moment hebben we een vu+ zero met open pli en we willen daar nu een soort van moeder-ontvanger aan toegevoegen, die in de woonkamer zou komen en moet kunnen streamen naar de vu+ zero - in de slaapkamer dus.

     

    Nu heb ik me wat ingelezen op het forum en blijkbaar zou dit heel goed kunnen met transcoding. Alleen zijn er niet zoveel (betaalbare) receivers die transcoding aan boord hebben. Wel een aantal in de duurdere (plus 300 euro prijsklasse), maar liefst hielden we het toch iets goedkoper :)

     

    Iemand een tip voor een ontvanger die én kan communiceren met de vu+ zero én min of meer betaalbaar is? Liefst moet het ook mogelijk zijn om op de twee plaatsen (slaapkamer en woonkamer) tegelijk naar een (verschillend) satprogramma te kijken.

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...