Ga naar inhoud


Alectronic

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Alectronic

  1. Vraagje....Wat doe ik met die EPG.dat files die steeds bij opgenomen bestanden staan?

    Ook staat er bovenaan een of andere vreemde tekst van de maker van die plugin of dergelijke. (Direct onder de lijn onder de tijd en dag weergave in het beeldmidden van de Opgenomen bestanden.)

  2. Dankje voor het helaas onbevredigende antwoord. Want mijn DM800 HD se kan het blijkbaar niet met 2 HD kanalen of het is de EPGrefresh die vastloopt. Of iets met de klok die tijdens opnemen hangt op een oude tijd.

    Uiteraard heb ik de klok goed ingesteld op de juiste tijdzone. Maar heb een iets andere zomertijd staan. Namelijk : GMT+01.00 uur Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Vienna. De tijd na inschakelen is echter correct gelijk met mijn DCF klok in de kamer.

    Ik heb een oudere OpenPli4.0 Kernel versie: 3.2 Enigma: 2014-05-27 met foutprocessor versie: 3.

    Tuner A: BCM 4505 (DVB-S2) + ATA 1000.204 GB 2.5 inch harddisk intern.

    En mogelijk biedt een nieuwe Openpli upgrade oplossing maar durf ik niet omdat ik hiervoor bij de huidige versie grote problemen had om de originele Canal Digitaal Card werkend te krijgen na enkele internet verbindingen.

    (Kan ik thuis niet maar wel bij anderen bekabeld.)

    Ook heb ik een Duo-kop met Triax 60 cm schotel en vaak blokjes bij 19.2 Hustler. 

  3. Op mijn zojuist gestelde vraag waarom de EPG timer tijd stilstaat op mijn DM800HDse tijdens EPG opname van NPO 1 en NET5 (beiden in HD) heb ik mogelijk het antwoord. De tijd rechtsboven in EPG werd onmiddellijk gecorrigeerd van 21:02 naar de werkelijke 23:01 tijd op het moment dat ik de eerst gestarte opname beëindigde toen deze was afgelopen. Blijkbaar kan de Dreambox geen 2 HD kanalen tegelijk opnemen. En is het die beperking die de klok doet achterlopen. Maar mogelijk had ik dit probleem eerder ook zonder dat ik aan het opnemen was. Ik hoor jullie bevindingen en/of oplossingen graag ! 

  4. Hi guys, mijn openpli 4 Dreambox 800 HD se presteert het ook om tijdens het EPG opnemen van 2 tv kanalen (NPO 1 en NET5) de werkelijke kloktijd 22:47 op 21:02 te laten staan.

     

    Het met schakelaartje uitzetten en weer inschakelen werkte goed totdat hij nu aan het opnemen is en weer achter loopt of zelfs stilstaat. Ik heb daarom recent de EPGrefresh en de Autotimer plugins geïnstalleerd, maar helaas zonder verbetering.

    (Heb nu wel andere EPG maar deze nieuwe plugins verder onzichtbaar - maar wel foutloos geïnstalleerd !)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...