Ga naar inhoud


transitje

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door transitje

  1. Omdat de ontvanger niet meer naar behoren functioneerde heeft CD een nieuwe ontvanger gestuurd, prima.

    Als ik een lege, Fat32 geformatteerde, USBstick instop dan kan ik daarmee opnemen en weergeven.

    Maar als ik de USBstick die ik bij de vorige ontvanger gebruikte en daar iets mee wil afspelen dan geeft het apparaat aan dat er een storing is met afspelen.

    Nu kan ik natuurlijk vrij simpel deze stick formatteren maar er staan nogal wat opgenomen programma's op die ik niet kwijt wil.

    Hoe krijg ik de nieuwe ontvanger, ook weer een HDreceiver Sat 801, M7, zover dat hij ook de USBstick afspeelt die op de vorige ontvanger zijn opgenomen?

  2. Ik heb nog een probleem met de 801, als ik aan het opnemen ben, met de USBstick geplaatst, reageert het apparaat nergens meer op, op welke knop van de AB of het apparaat zelf je ook indrukt, geen enkel resultaat. Wil ik de opname stoppen dan rest alleen de stekker nog maar. Het probleem is alleen dat het apparaat dan vaak een hele tijd met zichzelf bezig is voordat ik de controle weer over kan nemen.

    Je zou toch verwachten dat je gewoon een opname kunt stoppen en dan een andere zender selecteren?

    Als ik de knop rechtsonder indruk opde AB volgt wel de vraag of ik de opname wil stoppen maar op OK drukken heeft totaal geen gevolg, zelfs niet na een aantal keren drukken.

  3. Als ik opneem via de USB-stick achter in de ontvanger, een Sat 801, beginnen de opnames standaard zo'n vijf minuten te vroeg, en eindigen dus vaak voor het pogramma echt is afgelopen.

    Erg irritant, en ik kan in de handleiding niet vinden hoe dat af te stellen is.

    Is het überhaupt zo in te stellen dat de opname één minuut eerder begint en vijf minuten later eindigt?

  4. Ik kan sinds enige tijd geen programma's meer opnemen van bovengenoemde zenders. Eerst was Discovery nog mogelijk maar ook daarvan kan ik niets meer opnemen.

    Ik heb een Sony harddiscrecorder en daarmee kan ik van alle andere zenders gewoon nog steeds programma's opnemen, alleen bij Discovery en NGC lukt dit niet meer.

    Wanneer ik de recorder programmeer op één van beide zenders neemt hij niets op en krijg ik later de melding dat er bepaalde delen waren geblokkeerd.

    Bij direct opnemen geeft het display van de recorder aan: Can 't rec.

    Wat kan hier aan de hand zijn?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...