Ga naar inhoud


schif04

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door schif04

  1. Als je hoofdkaart een BasisHD abonnement heeft , heeft je 2 de kaart een Basisabonnement.. Dat kost 4,50 e per maand.

    Als je op de 2 de kaart ook HD wilt moet je 5 euro extra betalen, dus totaal 9,50 e.

    Ik had dat tot voor kort ook maar vond het aardig prijzig worden reden waarom ik de HD toeslag heb opgezegd.

    Ontvang nu alleen de Basis zenders op mijn 2 de kaart. Alleen de SD zenders dus en als de zender niet meer in SD uitzendt de HD versie van die zender.

    Ben benieuwd hoe dat dan per 1 april 2016 gaat. Dan verdwijnen de SD zenders van CD . Consequent doorgeredeneerd zou dat betekenen dat we op de 2 de kaart dan automatisch de HD versies zouden krijgen. Maar ik ben bang dat dan het abonnement van 4,50e per maand wel weer omhoog zal gaan ......................

  2. Ik begin de zender RTLZ steeds meer te missen. Ik vind dat een grote marktpartij als Canal Digitaal niet achter kan blijven met het doorgeven van deze zender.

    Blijft Canal Digitaal volharden in dit standpunt dan overweeg ik serieus over te stappen naar KPN waar ik ook een glasvezelverbinding voor internet en bellen heb!

  3. Voor mijn Gazelle Orange Innergy is de volgorde : eerst stekker in de accu en vervolgens aansluiten op 230V.

    Als je deze volgorde niet aanhoudt doet ie het zelfs niet!

     

    Zag in een instructieboekje van Multi Cycle dat het daar net andersom moet!

     

    Het verschilt dus per merk fiets. Handelaar vragen of instructieboekje raadplegen dus!

  4. Omdat ik de maandelijkse kosten voor een 2de smartcard te hoog vind worden ( 4,50 euro basis en 5 euro HD totaal 9,50e) probeer ik de opzegging te regelen.

    Opzeggen kan alleen telefonisch. Vorige week vrijdag kreeg ik te horen dat de systemen er uit lagen en ze niks voor me konden doen. Wel telefoonnummer genoteerd en zouden mij terugbellen. Afgelopen maandag precies hetzelfde verhaal. Belt u voor een opzegging? Dan noteer ik uw telefoonnummer en bellen we u terug. Vanmiddag hetzelfde verhaal,waarop ik vroeg maar hoelang hebt u al problemen? Sinds vandaag.

    Ik stond erop dat ze mijn opzegging noteerden. Uiteindelijk hebben ze mijn smartcardnummer genoteerd en ik zou over enkele dagen een bevestiging van mijn opzegging krijgen.

    Heb duidelijk het gevoel dat er een soort ontmoedigingsbeleid voor opzeggingen wordt gehanteerd hetgeen bij mij in ieder geval behoorlijk irritatie oproept!

    Ik moet nog zien of ze de opzegging verwerken!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...