Ga naar inhoud


SatCon

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SatCon

  1. Dan open je zelf maar en topic waar je je positieve berichten kwijt kan.

    Hier wil ik je nu alleen nog zien als je CanalDigitaal opzegt, dus alleen nog on topic berichten hier....

    Als hier alleen maar "ik wel" of "ik niet" gezegd mag worden was dit mijn laatste bericht in deze thread...

    Ik dacht dat forums waren om te discussiëren, maar ik zal het wel mis hebben.

  2. 256 QAM is dus het probleem? Dus je bekabeling moet vervangen?

    Ik weet niet wat dus het probleem is. Ik denk een verminderde kwaliteit van het Ziigo signaal... Ziggo heeft bij mij vorig jaar de wandcontactdoos vervangen, en dat heeft wel wat geholpen, maar met enige regelmaat wordt het beeld blokkerig en herstelt het zich daarna weer

  3. Zowel Ziggo als CD heeft volgens mij zeker geen slecht beeld, denk dat je eens naar je apparatuur moet kijken. Bij mij vliegen beide er niet uit, ik vind de (nog) vrije hardwarekeuze erg belangrijk.

    Ja, beeld is op zich wel goed, maar erg veel blokstoringen. Dat is echt ontstaan ten tijde van de UPC overname. Signaalkwaliteit is prima, daar ligt het niet aan.

  4. Waarom is Tweak met sparql gestart? KPN stelde heel eenvoudig dat Tweak niet langer hun IPTV product van ze mochten leveren tenzij ze hun onafhankelijkheid opgaven en voor bedrag X als de zoveelste KPN dochter verder gingen.

    Daarmee verdienen ze wel mijn steun...

     

    Wat voor mij een must is dat ik tv kan kijken met hardware die ik zelf kies. En bij IPTV valt er niets meer te kiezen,

    En hier verliezen ze die weer...

     

    Waarom niet net als netflix een login gebruiken, evt icm met een apparaat-certificaat. 2 simultane streams opbouwen is voor de meeste gezinnen voldoende om door het hele huis TV te kunnen kijken. En hardware onafhankelijk vind ik inderdaad ook erg belangrijk, maar dat is zonder hulpmiddelen als TVHeadend sowieso al niet meer mogelijk, en valt waarschijnlijk buiten de overeenkomst waardoor je nooit weet hoe lang je duur betaalde oplossing gaat werken. Geen wonder dat steeds minder mensen live-tv kijken.

  5. Sorry, ik was niet duidelijk. Ik bedoel een onafhankelijke IPTV aanbieder. Als ik naar KPN moet kijk ik nog liever niks meer. Wat een klote club is dat. Zowel zakelijk als particulier niet aan te raden, al is het maar vanwege de marktverstorende overnames van tal van glasvezelaanbieders en Reggefiber zelf. Ik lees in deze draad iets over Filmon, maar zie daar geen NL live TV bij. Tweak levert Sparql maar een jaar of 2 geleden waren de klachten niet van de lucht. Weet niet of dat inmiddels verbeterd is. Ik wil geen all-in-one abonnement meer. VOIP koop je voor minder dan 5 euro tegenwoordig, en heb ik eigenlijk helemaal niet nodig. TV wil ik onafhankelijk van mijn internet verbinding kunnen inkopen. Ik was altijd best tevreden over Ziggo, maar sinds UPC is de beeldkwaliteit belabberd en de organisatie er enorm op achteruit gegaan. Ook Ziggo houdt jaarlijks prijsverhogingsrondjes. Zojuist is er wederom een aangekondigt. En bovendien houdt iuk er niet van dat zij uitzendrechten afkopen waardoor doodnormale sport alleen nog maar als Ziggo klant te bekijken is. Content moet vrij zijn! (en dan bedoel ik niet gratis...)

  6. Daarnaast kan ik bij bijna elke willekeurige (IP)TV provider 'gratis' gebruik maken een online TV portaal. Ideaal voor mijn kinderen. Geen kosten meer voor extra kaarten, terwijl ze wel kunnen zien wat ze willen.

     

    Heb je een link voor me van een IPTV aanbieder met een compleet aanbod van Nederlandstalige zenders? Ik ben hevig geïnteresseerd. Ik was klaar voor een overstap van het leugenachtige, geld graaiende en slechtbeeld leverende Ziggo, maar lees hier 46 pagina's ellende over CanalDigitaal waar ik naar toe wilde. Dat lijkt echter een firma te zijn van het zelfde type... Ik zit persoonlijk niet meer zo te wachten op live-TV, maar de rest van mijn gezin helaas wel.

  7. Hallo, Kent iemand deze apparaten?

     

    <commerciele link verwijderd>

     

    Ik ben op zoek naar een zinvol gebruik van mijn schotel. Ik wil graag overal in huis canal digitaal kijken, maar ook belangrijk, ik heb geen mogelijkheid om coax door het hele huis te slepen. Conventioneel netwerk ligt overal al, en dit kastje kan ik aan de binnenkant tegen de buitenmuur bevestigen waar de schotel hangt, in een muurkast, dus lekker uit het zicht en zo.

     

    Zijn er wellicht betere, handigere, voordeliger alternatieven? Moet wel met payTV om kunnen gaan, want ik wil geen gesodemieter met het telkens moeten aanpassen van van alles om e.e.a. gaande te houden.

  8. Hallo,

     

    Ik ben nieuw aan het sat-front. Ik kon een schotel-tuner-setje op de kop tikken, en wil eens kijken of mij dat beter bevalt dan de ziggo kabel. Het liefst wil ik een setup met een TV server en XBMC / OpenELEC clients bij de TV's (zijn er maar 2, maar toch...). Is dat mogelijk met een Rebvox en eventueel alternatieve software, of is dat te hoog gegrepen? En zo nee, wat zou ik dan nodig hebben? Uiteindelijk zou ik dan toch een CanaalDigitaal abbo afsluiten, maar wil eerst zeker weten dat ik het werkend krijg. Alvast dank voor de hulp!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...