Ga naar inhoud


Briadan

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Briadan

  1. Ik heb nu een versterker met coax aan de woonkamerpunt. Aan de versterker met een coax de Zgemma. De versterker ingesteld op het punt dat er geen storingen waren. En heb nu een week goed beeld zonder storing.... ik heb het idee dat ik deze opstelling al een keer had geprobeerd. Maar hopelijk blijft het zo.

  2. Ik heb de antenne verzwakker binnen. Maar ik kan dt niet aansluiten omdat het een verbinding met schroefdraad heeft...Een coaxkabel past daar niet op.Ook past het niet op de Zgemma.Moet daar weer een plug op? Ik heb wel een male-converter. Dat is ook met een schroefdraad. 

  3. In de woonkamer aansluiting zit een splitter waarin de router/modem, de Zgemma en de radio zitten aangesloten. De Zgemma dus met het monsterkabeltje. De decoder van ziggo zelf geeft geen storingen wanneer deze is aangesloten ipv Zgemma.

  4. Bedankt voor de reactie. Ik zal is gaan kijken naar de Hirschmann. . De Monster kabel is de coax kabel: <commerciele link verwijderd> Alleen bij mij is hij 1 meter. 

  5. Ik heb van alles geprobeerd.  Een kabel van 1 meter merk Monster , direct aangesloten op de kabelaansluiting . Geprobeerd met een splitter ertussen. Geprobeerd met een versterker ertussen. Gezien andere topic in het forum de Zgemma zover mogelijk van de router/modem gezet met een andere langere kabel, geeft dezelfde storing.

  6. Ik heb pas een Zgemma H2H gekocht. Ik gebruik hem voor kabel tv, ziggo. Het beeld van de zenders geven (signaal) storing. Blokkerig beeld. Ik heb van alles geprobeerd. Kabel vervangen. Splitter ertussen. Versterker. Tot nog toe zonder resultaat.  Zover ik kan zien geeft elk kanaal wel storing van zeer licht tot erg. Dus sommige kanalen hele lichte storing en andere heel erg. Is hier wat aan te doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...