Ga naar inhoud


MazdaMan

Aspirant lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MazdaMan

  1. Ja, zo dacht ik er ook over :-) Onbekend, maakt onbemind blijkbaar. Helaas is die ook niet bij iedere zichzelf gerespecteerde satshop verkrijgbaar. Op de gevestigde orde, zoals Dreambox zit blijkbaar veel meer winstmarge.

     

    Ik heb zelf verschillende Dreamboxen gehad; de DM500, DM5620, DM7000 & de DM800. De eerste 2 had ik al weer snel door verkocht, aangezien ze mij iets te beperkt waren & de laatste 2 hebben 't helaas begeven (hoezo Deutsche gründlichkeit?!?) Ik heb 't idee dat de Amiko's hardware-matig beter in elkaar zitten dan Dreambox, aangezien de behuizing erg solide op mij overkomt. Softwarematig is de Amiko ook dik in orde, mede door Android! Ik had veel ervaring met Enigma(2), maar vond 't wat gebruikersvriendelijkheid toch vaak te kort schieten.

  2. Ik heb sinds gisteren 'n Amika A3, ter vervanging van m'n defekte Dreambox DM800 HD PVR (tuner kapot) en ben blij dat ik overgestapt ben van Enigma2 naar Android! De voorgeinstalleerde apps lopen vloeiend & aangezien ik al veel ervaring heb met XBMC/KODI kan ik zeggen dat ook dat vloeiend draait!

    Erg leuke satbox, die voor 'n (relatief) prikkie te koop is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...