Ga naar inhoud


VUSOLO2

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door VUSOLO2

  1. Ik heb gisteren een software update gedaan op mijn VU+solo2 omdat ik geen beeld meer had.

    Ik heb geen backup gemaakt, (mea culpa) en nu bij het opstarten blijt het steken bij de Open Pli begin scherm.

    Ben al mijn zenders en favorieten kwijt, niks meer. Datum is terug gegaan naar 1/1/1970.

    Kan iemand mij aub helpen om terug alles te krijgen? Ben nogal nieuw in deze sateliet wereld.

    Bedankt op voorhand.

  2. Ik ben redelijk nieuw in de satelliet wereld. Waar kan ik zien welke image ik heb? Ik heb zitten kijken in mijn plug-ins, maar daar staat Cool TV Guide niet bij .

    Ik heb de volgende ipk file al op een stick gezet voor in het geval van.( enigma2-plugin-extensions-cooltvguide_Coolman_V7.3.0_all.ipk )

     

    Ik ben momenteel op mijn werk en kin niet checken welk image op mijn solo2 draait. Zal ik doen zodra ik thuis komt.

     

    In elk geval bedankt voor je antwoordt. 

  3. Mijn excusesen maar ik ben een beetje nieuw in de sateliet wereld. Ik weet niet als ik een ci module heb als kaartlezer? De persoon waarvan ik het gekocht heb heeft het geinstalleert en geconfigureerd. Het enige dat ik weet is dat er OpenPLI inzit en een HD van 1 TB. Mijn kennis is spijtig genoeg momenteel gelimiteert. Kan me iemand simpel uitleggen wat ik moet doen om 1 kanaal opnemen en naar andere kanalen kunnen zapppen. Bedankt he, en sorry voor mijn momenteele beperkte kennis. :mellow: 

  4. Hallo iedereen, ik heb een VU+SOLO2 gekocht. Een LNB duo blok voor Astra 1 en 3 met vier uitgangen. Twee kabels getrokken van LNB en aangesloten op tuner1 en tuner2 aan mijn SOLO2 ontvangen. Mijn PROBLEEM is dat ik niet naar andere zenders kan kijken of zappen(zwart scherm) als ik 1 zender aan het opnemen ben. Ik kan alleen de zender bekijken dat ik aan het opnemen ben. Ik zie echt niet wat voor nut het heeft van twee tuners te hebben in uw ontvanger als je niet iets anders kunt bekijken terwijl je iets opneemt. Kunnen jullie me helpen? Is er iets dat ik kan doen om het mogelijk te maken van iets op te nemen en ondertussen naar andere kanalen zappen. Bedankt iedereen op voorhand voor een oplossing. :(

×
×
  • Nieuwe aanmaken...