Ga naar inhoud


HanW

Lid
  • Items

    383
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door HanW

  1. 1 minuut geleden zei Mojo:

    Omdat daar mijn interesses niet naar uitgaan. Ik ga er van uit dat ik satelliet gerelateerde advertenties krijg op Sat4All of dat waar ik onlangs naar gezocht heb.

     

    Dan moet ik je toch ernstig teleurstellen, want 95% van de advertenties die ik zie zijn niet satelliet gerelateerd, maar misschien is dat bij jou anders. De vier advertenties die ik momenteel zie gaan over Thaise dames (jawel), een mij niet bekend mobieltje, een advertentie met de tekst "This is Holland" en tenslotte iets over "Rompslomp.nl". Bij de laatste twee kan ik me helemaal niets voorstellen, maar dat ze iets met satelliet te maken hebben betwijfel ik sterk en ik heb er al helemaal nooit naar gezocht. Gewoon negeren dus, als het je niet interesseert. Het forum heeft de inkomsten uit deze advertenties hard nodig, vrees ik.

  2. 30 minuten geleden zei Prawo:

    Als je die Thaise dames elders bezoekt krijg je ze (of andere) op dit forum ook.

     

     

    Wat die Thaise dames betreft kan het wel kloppen, want ik verblijf elk jaar twee maanden in Thailand, maar wat die Filipijnse dames betreft, die moet ik toch teleurstellen, want daar ben ik al in geen 30 jaar meer geweest  :-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...