Ga naar inhoud


Stinger

Lid
  • Items

    94
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Stinger

  1. Hallo,

     

     

    Heb het zoals beschreven in bovenstaande berichten gedaan: file gedownload (oscamupdater-ppanel_1.2.2-mipsel.ipk), met FTD in de map TMP gezet, via softwarebeheer groen aangevinkt dat die moet installeren en dan gaat ie beginnen.

    Maar als ie klaar is staat er "gereed met 0 pakketten vervangen.....".

    Andere file gedownload (oscamupdater_05-11-2016_mips32el.ipk) maar daarmee hetzelfde resultaat.

     

    Kortom, er is niets geïnstalleerd.

    Wat gaat er fout?

    Stokoud onderwerp downloadsite doet het niet meer.

  2. Ha we gaan gelijk op. Ik heb gisteren een Logitech K400 Plus aangeschaft. Die werkte direct, behalve de touchpad, die doet het vreemd genoeg niet in de browser, de muisknoppen wel. Maar de 400 is dan ook geen bluetooth toetsenbord. Wireless 2.4G keyboards werken alsof het bedraad usb is die doen het altijd. Maar hoe de functietoetsen in te stellen moet ik ook nog uitzoeken.

    Nu hebben ze van Gigablue zelf ook een remote met keyboard en touchpad, die zal het ongetwijfeld wel probleemloos doen, maar ik vind het nogal kleine toetsjes.

     

    Ja klopt, maar deze remote werkt wel perfect en persoonlijk ben ik van mening dat de remote ook beter is. 2e voordeel is dat deze oplaadbaar is.

    • Like 1
  3. Wat weer een negativiteit heren.

    Ik heb net de app op een ipad air gezet en deze doet het vlekkeloos , veel meer kanalen te zien dan dat jullie zeggen ( schakelen met wat nu er voor is) schakelt snel en werkt veel langer dus dan de gestelde minuut.

    Leuk dat het zo nu ook kan, hopelijk blijft het zo.

    • Like 1
  4. hallo heb er oscam opgezet en de kaart in de onderste gleuf gedaan maar blijft gewoon zwart het beeld ?misschien de verkeerde oscam ?

    open rsi werkt perfect lijkt het zelfde als open pli 

    mvg gerard

    Probeer eens het andere gleufje, tis raar maar upper en lower zijn bij mij omgekeerd maar werken wel perfect.

  5. Dus oranje Seca3 kaart als 2de kaart gebruikt worden, of als vervanging van een kapotte Seca3 kaart, of verstuurd CDS nog steeds kosteloos een oranje Seca3 kaart als die stuk is? Die was toch altijd verzekerd?

     

    Als mijn oranje Seca3 stuk gaat, krijg ik dan met de nieuwe Orca codering te maken?

    Ik heb ook twee oranje kaarten,en toen er laatst een stuk was kosteloos een nieuwe (oranje) kaart gekregen.

  6. Met een handgedragen model heb ik altijd langere tijd last van tintelende handen/armen, is back-pack dan beter? Zweeds is Huqvarna?

    Klopt helemaal.

    Op de rug dragen is veel beter, weegt ook niet zo zwaar voor zon iel ventje als ik ben.

    Ik had eerst een oud model met nogal wat lawaai, heb net dus een nieuwe en veel minder lawaai nu.

    Gewicht is geen probleem merk je op de rug amper. Starten van dat merk ook noiit een probleem.

    Tip ,vaak zijn ze ook wel tweedehands te koop bij de dealer.

  7. Jwfw

    Kaarten omruilen is nu juist het hete hangijzer! Er komt geen nieuwe kaart en sec! De volgende stap na uitschakelen van Seca3 is de verplichte M7 CI met ingebouwde kaart. Dus je keuzevrijheid en mogelijkheden worden de nek omgedraaid. De M7 CI doet het vooralsnog in alle CI ontvangers totdat ze de '+' functie aanzetten. Dan moet je ontvanger ook nog eens CI+ compatibel zijn..

     

    Welke keuze vrijheid en mogelijkheden bedoel je nu?

    Mochten ze ons allemaal naar de ci module dwingen zou het ze sieren dit voor een schappelijke prijs te doen.

    Verder moeten we gewoon afwachten een abo bij M7 geeft hun verplichtingen naar ons toe maar maakt ons ook afhankelijker van hun.

    Het zal me verder een vreugde wezen zolang ik maar tv kan kijken.

  8. indien de fiets door de verzekeringsexpert gekeurd wordt staat een extra garantie termijn niets in de weg

     

    maar het lijkt me niet zinvol daar er maar weinig uitkeringen tegenover de betaalde premies staan...

    want waar tegen verzekerd u de fiets, mankementen, verslijt, diefstal???

    Wat denk je van 3 jaar nieuwwaarde /pechhulp /diefstal .

    Dit bij een grote verzekeraar voor iets meer dan 5€ per maand.

    Slijtage wat normaal is ben je natuurlijk niet voor verzekerd.

    Maar dat is gewoon en is eigelijk garantie werk.

  9. Daarentegen is Nederland een van de koplopers in verband met Webshop aankopen, veelal zijn dit de zogenaamde dozenschuivers die geen of onvoldoende technische ondersteuning kunnen aanbieden, het prijs vergelijken in verband met deze manier van aankopen geeft dan ook de doorslag tot aankoop/bestelling, ondertussen heeft dit voor gevolg dat er meer fysieke winkels de deuren sluiten over over gaan naar deze manier van werken.

    Ben ik niet met je eens, de website die ik ken en ook wel dingen koop zijn werkelijke winkels met een shop met uitstekend support.

    Ook de sites zonder winkel waarvan ik diverse ken zijn heel goed en verschillende hebben een satsite zoals sat4all achter zich staan met de nodige now how erbij.

    Dat er geen bijna geen winkels meer zijn is naar mijn mening het gevolg van de lage omzet op schotelgebied, door de kleine markt is er weinig te verdienen in die sector.

  10. Tja, zo zou het allemaal kunnen gaan.

    Het is alleen de vraag of dit soort monopoly bedrijven mogen, in het verleden heeft CD voor de mensen met andere ontvangers ci modules gemaakt en verkocht en dat geeft hun de verplichting het ook in stand te houden. Zo ook de situatie irdeto en overgang seca.

    Het zal in mijn ogen niet zo zijn dat alleen hun tuners mogen, wat zal dat wat teweeg brengen alle bedrijven die tuners maken hebben dan geen bestaansrecht meer en dat lijkt mij een onmogelijke missie voor CD. Het hele satwereldtje stort dan in elkaar, nee ik geloof niet in dergelijke scenario ze moeten wel met een alternatief komen lijkt mij.

    Dat een bepaalde groep hier een groot nadeel van ondervinden zal is wel duidelijk maar dat gaat dan om de parasieten van de maatschappij en dat is dus zacht gezegt niet erg.

    En wat de gebruikers betreft, ja die zijn ook ook de dupe die moeten dan of een nieuwe tuner kopen of een ci module die deze codering wel aankan. Maar dat is financieel binnen de perken te houden.

    Ik wacht het verder rustig af wat komt en kan als mijn tuners het eventueel niet meer zouden doen altijd nog kiezen, kabel of schotel.

    Dit gegeven is in mijn ogen het grootste probleem voor CD heel veel mensen hebben andere tuners schakel je die uit door ontvangst onmogelijk te maken gaat het ze erg veel leden kosten en wat bereik je dan als CD.

    • Like 2
  11. uh pardon

    een stingray is een haaiachtige en geen vis :grin:

     

    zeg, als jij jurist was uhm dan ben ik dus je vriend want dat biedt je ons hier aan als hulp pro deo (per PM dan weliswaar, hoeveel p.m.sss heb je al?)

    echter heb ik weinig om te vertellen, daar ik 100% legaal illegaal bezig was.

     

    100% legaal omdat ik drie kaarten heb gehad

    en 100% illegaal omdat ik ze gebruik op een niet gecertificeerde receiver

     

    denk je echt dit schisma te kunnen rechtpraten?

    joop001 had ook al dergelijke waanvoorstellingen (als ik het een beetje onvriendelijk mag stellen)

     

    Gelukkig mag je in dit land je eigen vrienden kiezen Tonskidutch, en daar val jij zeker af.

  12. Ik lees je goed Stinger. Je bent jurist zeg je en je loopt tegen illegale zaken aan maar je weet niet de weg te vinden om dit aan te pakken.

    Hoe geloof waardig denk je over te komen.

    De naam is Stinger en niet stingray.Stinger is de naam van een radar detector die in Nederland en vele andere landen verboden isZo illegaal als maar kan dus.Als je zelfs je eigen nickname ontkend wat moet je dan nog verder geloven van zo een draaikont. :P

    De radar detector mag ook zo heten Johan eveals de opmerking ik zou mijn nickname ontkennen??

    Dat je nu bezig bent stemming te kweken aan mijn adres mag nu duidelijk zijn aan de rest van de leden.

    Dit gedrag is in mijn ogen een beetje moderator onwaardig en geeft alleen maar aan op wat voor nivo jij geschoold bent.

    Ik adviseer je dan ook een cursus begrijpend nederlands te volgen vast is er wel een te vinden die aansluit op uw nivo.

    O ja dat vergeet ik nog(leeftijd he) nergens staat door mij geschreven dat ik iets zou willen doen aan de illegale acties die ik gezien en gehoord heb het boeid me niet Johan, ook dit bedenk je weer terplekke en past weer bij de stemming makerij.

  13. Beter lezen Johan, ik vertelde dat het mij aangeboden werd in die winkel. Tevens beschreef ik de gang van zaken daar.

    Ook vertelde ik dat mij in die illegale handel begeven gezien mijn functie not done was en ik gewoon 2 kaartjes van cd heb.

    Het is niet wat ik doe maar deed, ik ben gepensioneerd en 10 jaar geleden verhuist van brabant naar de achterhoek. Ik heb jaren in een groot chemisch bedrijf als jurist gewerkt dus nu weet je het.

    Je zit te vissen omdat je mij waarschijnlijk niet vertrouwd wat mij persoonlijk een worst zal zijn, je moet mijn verhalen maar beter lezen en Stinger is voor mij een verwijzing naar stingray een grote platte vis met een stekel aan de staart. Is overigens ook een wapen.

    Voor verdere vragen mag je me altijd vragen en bij juridische problemen help ik mijn vrienden pro deo graag dan wel via pm.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...