Ga naar inhoud


softijs

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door softijs

  1. on topic...

    er is veel prietpraat en weinig resultaat uit die Juristenhoek

    behalve als de jurist vet betaald krijgt

     

    en nogmaals iemand van illegale handelingen betichten, ook in de ruimste zin, is op zich reeds een probleem

    Als ik iets lees en daar komt een jurist in voor denk ik niet gelijk dat het allemaal opgelost gaat worden. Waarom zouden ze ook die Joop/Stinger.

    Tonskidutch wie word er hier beticht ik heb nog geen naam gezien of weet jij toevallig wie er bedoeld word.

  2. Ik lees je goed Stinger. Je bent jurist zeg je en je loopt tegen illegale zaken aan maar je weet niet de weg te vinden om dit aan te pakken.

    Hoe geloof waardig denk je over te komen.

     

     

    Johan, je leest niet goed.

    Nergens is te lezen dat Stinger er iets mee  wil doen, daar heeft hij helemaal NIET over gesproken.

    En zijn geloofwaardigheid dat kan ons toch niet schelen al was ie de paus. :lol:  :lol:  :lol:

  3. uh pardon

    een stingray is een haaiachtige en geen vis :grin:

     

    zeg, als jij jurist was uhm dan ben ik dus je vriend want dat biedt je ons hier aan als hulp pro deo (per PM dan weliswaar, hoeveel p.m.sss heb je al?)

    echter heb ik weinig om te vertellen, daar ik 100% legaal illegaal bezig was.

     

    100% legaal omdat ik drie kaarten heb gehad

    en 100% illegaal omdat ik ze gebruik op een niet gecertificeerde receiver

     

    denk je echt dit schisma te kunnen rechtpraten?

    joop001 had ook al dergelijke waanvoorstellingen (als ik het een beetje onvriendelijk mag stellen)

     

    uh pardon

    een stingray is een haaiachtige en geen vis :grin:

     

    zeg, als jij jurist was uhm dan ben ik dus je vriend want dat biedt je ons hier aan als hulp pro deo (per PM dan weliswaar, hoeveel p.m.sss heb je al?)

    echter heb ik weinig om te vertellen, daar ik 100% legaal illegaal bezig was.

     

    100% legaal omdat ik drie kaarten heb gehad

    en 100% illegaal omdat ik ze gebruik op een niet gecertificeerde receiver

     

    denk je echt dit schisma te kunnen rechtpraten?

    joop001 had ook al dergelijke waanvoorstellingen (als ik het een beetje onvriendelijk mag stellen)

     

     

    Niet gecertificeerde ontvangers kon/kun je een ci module voor kopen bij CD en het zo legaal laten werken Tonskidutch.

  4. :lol: 

    Ik kocht een tuner bij die satshop en een seca kaartje en kreeg gelijk de aanbieding om mijn nieuw gekochte seca kaart helemaal open te zetten of een alternatieve manier toen nog met een jdm progger zelf bezig te gaan.korte tijd later werden daar de clijntjes verkocht en het verhaal was dat dit ventje de grootste server had / of zelfs nog heeft(schepte hij zelfs over op duswel een beetje dom van hem) ik heb nooit een van deze acties gedaan want dat is in mijn werk not don.

     

    Zo zie je de manier waarop en waarmee is anders,,,vroeger rechtstreeks in de winkel werden de klanten hiermee geholpen nu koop je ze via internet dus wat is er dan anders. Of zoals dit ventje deed gewoon de klanten rechtstreeks vragen echter werd dit wel een groot risico op den duur(vandaar de schigtige blik in zijn ogen als er voor hem weer handel was)

     

    Vroeger was deze manier van doen illegaal en nu is het niet anders, een clijntje abonnement betaling per maand of direct per jaar en maar hopen dat hij het blijft doen en is natuurlijk ook een bewuste handeling.Het gaat in ieder geval niet per ongeluk.

     

     

    Hallo Johan,

     

    Stinger heeft helemaal niet gezegt dat hij ilegale dingen doet en alles ervan weet.

    Tegendeel als je goed leest staat er juist van niet en ook waarom.

    Feit is wel dat ik en veel mensen van de oudere garde wel weet welke zaak hier bedoeld was/is en om wie het gaat is ook geen groot geheim.

    Deze man heeft al jaren zich bezig gehouden met illegale acties zoals kaartjes aanpassen / eproms proggen en een server ja die heeft hij al jaren heb zelf en vele bekenden van mij c lijntjes van hem gehad daar is hij wel rijk van geworden denk ik. :lol:  Dat deed hij dus tegen betaling voor de mensen die niets wisten van het satgebeuren en zeker ook bewust hun spullen aan lieten passen bij datzelfde ventje. :eek:  C lijntjes van hem heb ik al eenkele jaren niet meer hij werd mij te duur en vaak deden ze het niet.

    Zo zie hier de bekentenissen van een onnozele niets wetende oude man die in zijn onnozelheid met de verkeerde man illegale zaken deed een die voor zover ik nu weet nog steeds niet te vertrouwen is en nog steeds zich inlaat met illegale zaken. :sick:

     

    Het hypocrite en daar heeft Stinger het over is dat hij wil roomser zijn dan de paus maar dat is schijn en dat weet jij heel goed Johan. :P  :D  :lol:

  5.  

    T.a.v. de algemene voorwaarden van Canaldigitaal, daar staat het volgende beschreven:

     

    11.4
    CanalDigitaal is gerechtigd de technische eigenschappen van de Diensten en Producten te wijzigen om aan de eisen van de tijd, de stand van de techniek of haar contractuele of wettelijke verplichtingen te blijven beantwoorden. Dit kan als gevolg hebben dat Producten na een bepaalde tijd niet meer compatibel zijn met alle Televisiediensten en vervangen moeten worden.
    Klanten hebben geen recht op enige compensatie voor deze vervanging

     

     

     

     

    :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  

     

    Tja en dat bedoelen we dus. :)  :)

  6. Softijs

     

    Antwoord is simpel nee het is een verknipte voorstelling vd realiteit.

     

    Ontvanger is als goedwerkend verkocht met de eigenschappen zoals die op dat moment waren. Je mag erop vertrouwen dat die eigenschappen niet veranderd worden en zeer zeker niet zonder jiuw toestemming.

     

    Zou u het accepteren als u een auto koopt die 200 km/hr kan en fabrikant vervolgens sw plaatst dt deze nog maar 130 max kan. Met als arg sneller mag je toch niet.

     

     

    Jij spreekt over realiteit???  Zinloze en stompzinnige vergelijking slaat nergens op Joop.

    Je had gewoon een 2e of 3e kaart kunnen kopen en we hadden deze discussie waar jij je gelijk wilt halen niet gehad.

     

     

    Ander voorbeeld speciaal voor onze Joop.

    CCCam230 schijnt het ook niet goed te doen (bij mij wel hoor) maar is dan de ontwikkelaar van deze verplicht er wat aan te doen of had JIJ beter een ci module van C+ kunnen kopen, nog leuker hoelang werkt oscam nog op onze tuners misschien houd die er ook nog wel eens mee op en dan????

  7. Voor smartwi en co producenten heb ik de vraag/verzoek bent u zo vriendelijk en los het probleem op. Niet zozeer omdat het probleem bij uw product ligt alswel omdat het ook uw klanten zijn.

     

     

    Ik denk dat je niet een levenslange garantie hebt op de werking van dat spul.

    Leuk om te gebruiken zolang het duurt, als ze hun firmware zo maken dat ze niet meer werken heb je simpelweg pech en geen enkel recht meer van spreken. Het is/was je eigen keuze deze illegale meuk te gebruiken.

    Had maar gewoon originele kaarten van C+ aangeschaft en dan lezen we hier niets van je.

  8. Beste mensen

     

    Even wat rondgebeld navraag gedaan. Of M7 nu wel ongevraagd dmv sw aanpassing gebruiksmoelijkheid vd eigendomsdecoder mag wijzigen. (Dus gebruik smartwi etc mag voorkomen)

     

    Antwoord kort samengevat dat mag niet bij eigendomsdecoders. Za toestemming voor nodig zijn. Indien gewenst zal oude sw teruggeplaatst moeten worden of indien niet mogelijk schadeloosstelling moeten volgen.

     

     

    Is het op de computer niet hetzelfde, als je geen updates doet heb je waarschijnlijk vlot een probleem en tuner is je eigendom natuurlijk maar wat als deze goedkoper aan je geleverd is als een soort stimulatie en tegemoetkoming is het dan misschien net even anders.

  9. Ik vind dat toch wel een flauwe redenering.

    Je koopt een product, en dat betekent dan volgens jou dat je daarna om het even welke veranderingen moet slikken die de leverancier na de aankoop doorstuurt, want je hebt dat product gekocht.

    De consument als weerloze slaaf dus.

     

    Je spreekt ook van illegale sharing, maar ik denk niet dat die Smartwi of Clone+ illegaal waren.

    Zal misschien niet illegaal zijn, persoonlijk denk ik dat C+ liever een 2e of 3e kaart in je tuners ziet.

    Dan verdienen ze namelijk aan jou.Lijkt me toch vrij duidelijk en begrijpelijk te zijn.

     

    En wat de zogenaamde flauwe redenering betreft denk ik dat Stinger gelijk heeft en wel je hebt een abonnement op C+ en deze moet er voor zorgen dat dat vlekkeloos bij je binnen komt dus gaan ze dingen aanpassen of je het nu wel of niet leuk vind.

    Wil je het niet ga je aanpassingen (lees updates) missen en heb je later geen beeld.

    Leg je erbij neer C+ is ons allen zeker de baas het is slikken of stikken in deze en de touwtjes gaan steeds strakker staan of we nu willen of niet.

  10. Veel hoor je de mensen praten over de langzame teloorgang van de sat ontvangst wat erg jammer zou zijn.

    Gelukkig denk ik en zie ik  dat het niet klopt want aan de groei van het ledenbestand hier te zien (laatste dagen zeker 50+ leden ) zijn er nog steeds veel mensen die voor sat ontvangst kiezen.

    Gelukkig kunnen we rekenen op de vele informatieve sat sites waar van deze site echt de topper is waarvoor hier mijn dank aan de vele actieve leden die de leken onder ons waar ik ook bij hoor steunen. :)  :) :)  :)  

     

     

  11. Aangezien de nightly builds een compilatie is van de diverse firmware zal/ zullen ook de andere firmware vlot volgen.

    BTW ik draai oscam op een GB ontvanger en met openrsi en dit gaat echt vlekkeloos, met cccam2.30 had ik problemen nu in zijn geheel niet meer.

  12. Wat meer info zou handig zijn: Over welk programma heb je het en waarom niet gewoon via de WebIf van Oscam kijken?; Welke deco heb je met welk image, en welke versie van Oscam heb je erin staan?

     

     

    Oscam status programma zoals de titel aangeeft en het maakt volgens mij niet uit welke deco /image of oscam versie er in staat.

    Beeheap met 204 berichten nog steeds proeflidmaatschap?

    Ik heb zo te zien met 30 al het lid status.

  13. Heb voor een mede forumgebruiker deze onder handen gehad. Inderdaad een zeer snelle ontvanger, goed uitbreidbaar. Hij had OpenRSI erop wat best vaak vastliep. Heb er OpenATV 5.1 opgezet met OSCam, zenderlijst, Picons.. Werkt inderdaad prima en voor zover bekend stabiel (heb hem niet meer gehoord). In vergelijking met een DM8000 is hij razendsnel. Beeldverschil kon ik op mijn TV niet ontdekken..

     

     

    Dat is best raar Mimisiku, bij mij de box op openrsi4.5 gezet en de nieuwe bootloader erin gezet heb er totaal geen problemen mee.

    Hij is  probleemloos in gebruik en nog niet eenmaal vastgelopen. Ben zeer tevreden over deze box.

  14. Zo gisteren bij de diverse dealers geweest en een niet gemakkelijke keuze gemaakt.

    Ik heb gekeken  naar de grote diversiteit aan enigma2 ontvangers waaronder de hier genoemde.

    Wat mij opvalt is dat er althans voor mij vele redelijk vage merken bij zitten die als je het mij vraagt eigenlijk steeds dezelfde oorsprong hebben.

     

    Om het niet te spannend te maken voor jullie de keuze is gevallen op de Gigablue Quad+ .

    Waarom?  Dat is eigenlijk een heel verhaal maar even de korte details , hij voelt goed d.w.z. hij oogt goed ziet er strak uit heeft een mooi kleuren display en geeft zoals ik het zie een beter en scherper beeld dan de dm modellen en hij kost nog niet de helft dan wat een dm kost in dezelfde configuratie en is erg snel. (sorry dm gebruikers) Verder is hij in gebruik hetzelfde te behandelen als de dm modellen hij gebruikt dezelfde firmware of de firmware die hierop gebaseerd is.

    Vandaag dus spelen met de nieuwe box hij draait nu op openatv ziet er gelikt uit maar aangezien mijn voorkeur bij pli ligt wil ik openrsi erin zetten deze is volgens het verhaal hier hetzelfde als openpli en anders maar weer openatv erin.

    Er is mij aangeraden de diversiteit aan firmware uit te proberen om de voor mij beste eruit te kiezen misschien ga ik dat de komende tijd ook nog wel doen.

    In ieder geval bedankt voor jullie medeleven en reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...