Ga naar inhoud


TheEnforcer

Lid
  • Items

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TheEnforcer

  1. Op 17-6-2023 om 15:52, el renegade zei:

    Als je een extra kaart hebt van vroeger met entertainment (Royaal) werkt dat nog steeds. Als je iets veranderd/opzegt etc ben je het kwijtIMG_20230617_154710.thumb.jpg.7856c6aa1156a9641da23038e8a92ba6.jpg

    Dank voor je reactie en hiermee bevestig je mijn vermoeden.

     

    Ik laat het dus vooralsnog even zo, best wel irritant dat CD zo omgaat met dit soort aanpassingen...

  2. 10 minuten geleden, Codx zei:

     

    Dit is ook raar, want je krijgt volgens mij altijd het familie pakket (rijk)  op een 2e kaart als de hoofdkaart hoger dan basis pakket (riant) heeft.  Ik vermoed dat de medewerker dit niet goed weet.  Ja je krijgt een basis pakket op de 2e/3e kaart als het hoofdpakket ook basis is. (rijk) 

    Daarom wil ik niet zomaar dingen gaan veranderen, de ene medewerker zegt dit, de andere dat, als ik dalijk een medewerker in het weekend tref, als ik het ga omzetten bij ze, die er totaal geen kaas van gegeten heeft dan zitten mijn ouwelui met de gebakken peren zoals in 2016 ook al het geval was...

     

    Ook op hun website is er nergens eenduidig iets te vinden, hun zenderlijsten kloppen al helemaal niet. Volgens de website https://www.canaldigitaal.nl/zenderlijsten/zenderlijst-satelliet/#royaal heeft het royaal pakket geen eens Ziggo Sport Select erbij zitten terwijl dat op de andere website https://www.canaldigitaal.nl/satelliet-tv/royaal/ wel aangegeven staat...

  3. 13 minuten geleden, Tonskidutch zei:

    Je reactie wekt de suggestie dat je die extra kaartjes voor derden buitenshuis gebruikt. Dat kan, maar dat mag niet.

    Als ik het mis heb verontschuldig ik me bij voorbaat.

    Dat heb je mis, in dit geval gaat het gewoon om mijn ouders in het buitenland die een volledig Royaal abbo hebben bij CD met o.a. een MP201 ontvanger en een SAT801 ontvanger (met dus zon grijze extra kaart). Zijn al 80jaar lid ofzo (overdreven maargoed :)) en hebben al heel wat perikelen meegemaakt bij CD (zie ook mijn posthistorie). De SAT801 dacht ik te kunnen vervangen door een andere MP201 (degene die van mij was overgebleven toen ik nog lid was) maar dat gaat dus niet zo makkelijk als blijkt dat het huidige zenderpakket wat men nu nog ontvangt op de grijze extra kaart niet overgezet kan worden naar zo'n ViaAccess kaart. Dat was in 2016 ook al het geval toen we gezeur kregen met de DSR ontvangers die na een update onbruikbaar werden... Dat is volledig ge-escaleert destijds tot de hoge personen bij CD, affijn, ik ga het allemaal niet herhalen :)

     

    -edit-

    De MP201 werkt voor mijn ouders supersimpel, makkelijk, snel en weinig gezeur mee. Vandaar dat ik dacht om dat gedrocht van een SAT801 te vervangen...

  4. 1 minuut geleden, Tonskidutch zei:

    je nickname zou een andere aanpak suggereren.

     

    We zijn klant dus KONING

    ;)

    Klopt, alleen in dit geval is het niet voor mij persoonlijk bedoeld en ga ik de ouwelui in mijn familie niet lastigvallen (400km verderop) met het gezeur dat CanalDigitaal hun werk niet goed doet m.b.t. wisseling van smartcards/zenderpakketten/abbo's/etc. Ik ben daar namelijk maar 1x in de 3maanden ofzo dus dan is het allemaal wat lastiger...

  5. Ik denk dat we het er even bij laten. Het zou namelijk gaan om een vervanging van zo'n oude grijze Mediaguard kaart (met een afgrijselijke SAT801 ontvanger eraan gekoppeld) naar een MP201 ontvanger (met geïntegreerde ViaAccess kaart). De grijze Mediaguard kaart heeft nog een soort van Entertainment pakket erop zitten zoals we die van vroeger kennen. Als ik dat ga omruilen dan ben ik bang dat ik dat pakket kwijt ben...

  6. Quote

    Een extra kaart is een basisabonnement die je voor een veel lagere prijs kunt toevoegen aan je abonnement. Wij hebben als extra kaart alleen een basis-pakket, je kunt er niet alle zenders van het Royaal-pakket mee kijken en je kunt ook niet gebruik maken van de interactieve diensten bij deze kaart.

    Dat is wat ik terugkrijg van CD.

  7. Hoe zit het tegenwoordig als je een "Extra (2e/3e) Kaart" registreert bij Canal Digitaal waarbij het hoofdabbo het Royaal abbo is? Ik las hier op dit forum iets over ESPN wat niet meer doorgegeven wordt sinds enkele weken/maanden maar zijn er dan nog meer zenders die je mist? Ik vraag dit omdat we in het verleden hier ook al gezeur mee hebben gehad (Ziggo Sport Select werd toen niet doorgegeven op de Extra kaart) en nu willen we dus weer een Extra Kaart registreren maar nergens staat beschreven welk zenderpakket je dan ontvangt. Iemand enig idee?

  8. Hier hetzelfde probleem, dacht altijd dat het aan de bandbreedte lag maar lijkt dus echt aan de CanalDigitaal App zelf te liggen. Ik heb er met de Ziggo app geen last van eerlijk gezegd. Heb er nog geen tijd en moeite in gestoken om het bij CanalDigitaal neer te leggen...

  9. Je kan het de desbetreffende medewerker(s) die je aan de lijn had niet kwalijk nemen, het is algemeen bekend dat 'deze praktijken' er ook zo aan toe gaan bij andere aanbieders/bedrijven. Goedkope krachten met weinig inhoudelijke kennis (lees: re-integratie van werklozen, stage/werkervaringsplekken, studenten die bij willen verdienen, etc) gebruiken met een draaiboek om je personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Tuurlijk zal dit ten koste gaan van de kwaliteit, maar het zal waarschijnlijk altijd nog goedkoper zijn dan 20 andere medewerkers aan te nemen die het 5voudige (willen) verdienen op uur basis.

     

    Iets met kosten-baten waar elk bedrijf zich druk om behoort te maken en omdat CanalDigitaal op de satellietmarkt een riante voorsprong heeft op de (niet aanwezige) concurrentie kan men dit kennelijk veroorloven...

  10. Er worden wat dingen door elkaar gehaald:

     

     

     

    Ik heb een HD familiepakket dus genoeg zenders, maar veronderstel dat ik een uitzending terug wil kijken of stop wil zetten dan zou dat enkel kunnen als ik in Nederland woon. Nu zei CD dat ik een ip converter kastje kan kopen zelfs bij de *** om dit toch te kunnen doen. Ik begrijp dat ik geen films van b.v. Netflix of videoland kan bekijken maar enkel bovenstaande zou kunnen doen. Het gaat mij enkel om eventueel uitzending terug te kijken.

    Een uitzending terugkijken of tijdelijk stop (pauze) zetten kan gewoon met iedere (M7) Satellietontvanger met opname functionaliteit, vermits je uiteraard zelf de opname goed instelt of handmatig de pauze knop gebruikt om een (plas)pauze in te lassen.

     

    Om Uitzending Gemist / Netflix / Videoland of welk 'interactief gedeelte' dan ook te kunnen gebruiken dien je de satellietontvanger aan te sluiten op een werkende internetverbinding. Dit gedeelte werkt helaas (nog) niet voor aansluitingen in het buitenland, dit vanwege wettelijke regelgeving omtrent auteursrechten waar CanalDigitaal zich aan dient te houden.

  11. Antwoord van Canal Digitaal:

     

    Hartelijk dank voor uw email.

     

    U geeft aan dat het casten van NPO1 via de chromecast problemen oplevert.

    Deze problematiek is inderdaad bij ons bekend wij streven ernaar om bij de volgende update van onze app deze bug opgelost te hebben.

    Onze excuses voor het ongemak.

     

    Hopend u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

     

    tja...

     

     

    Er is gisteren/vandaag een nieuwe update uitgekomen van de App, maar NPO1 is nog steeds niet te bekijken via ChromeCast..... Hoeveel updates zou het duren voordat men het oplost ? :)

  12. Je betaalt er helemaal niet voor, ja misschien indirect wel, maar dat doe je dan al zolang je klant bent bij ze.... Het is een leuk extraatje als het werkt, en in de meeste gevallen werkt het dus niet... getuige ook alle negatieve reacties op o.a. Google Play Store.

  13. Wauw, er is geen nieuwe versie uitgebracht maar het lijkt erop alsof de 'extra beveiliging' waardoor de melding over "Apparaat is opnieuw gestart, wordt gecontroleerd of is geinfecteerd met malware en werkt om die reden niet" nu niet meer voorkomt!

    In ieder geval is de app nu eindelijk weer werkend op mijn Samsung Galaxy S4 Mini (GT-I9195) met Android v4.4.2 (rooted). Helaas nog niet op mijn tablet waar ik nog steeds het scrambled beeld krijg.
  14. 32PF9830 Philips TV:
    Philips DSR7141 geen probleem
    Philips DSR8121 geen probleem
    M7 SAT801 geen probleem

    46PFL9705 Philips TV:
    Philips DSR8141 witte streep aanwezig
    Philips DSR8121 witte streep aanwezig
    Philips DSR7141 witte streep aanwezig
    M7 SAT801 witte streep aanwezig
    M7 MP201 witte streep aanwezig

    Dit alles in combinatie met een HDMI aansluiting, de witte streep is op alle ontvangers te zien op mijn 46inch scherm. Als ik het via SCART aansluit dan heb ik dit probleem niet.

    Nou heb ik zelf niet zo heel veel verstand van de techniek achter het upscalen/downscalen, maar heel snel Googlen leert mij dat het iets met het samplen van de HDMI Source te maken zou kunnen hebben?

    -edit-
    Ik ben te lui om de rest van onze Installaties te gaan testen, we hebben denk ik nu wel genoeg info.......

     

    progress.gif
  15. SBS 9 en ook andere genoemde zenders zijn zonder de boven genoemde problemen weer te geven op een Vu+ Solo 4k en een Panasonic plasma.

     

    Ik denk toch dat TS een timing probleem heeft.

    Het lijkt me meer aan CanalDigitaal te liggen gezien onze eerdere ervaringen, ik heb nog geen tijd gehad om er verder onderzoek naar te doen (ik heb hier 4verschillende CDS ontvangers liggen dus zal ze van de week eens 1 voor 1 aansluiten en kijken wat er gebeurd op de verschillende tv installaties).

     

    Screens: http://imgur.com/a/5Bj1V

    Installatie: 46PFL9705 Philips TV icm Philips DSR8121

    Probleem: Alleen op SBS9 een verticale streep aan de linkerkant van het beeld ongeacht welke uitzending er bezig is, zeer irritant....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...