Ga naar inhoud


Terhorne

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Terhorne

  1. Nu we hier over files spreken, is mijn vraag: ik wil dmv mijn pc film(s) op een USB-stick zetten om ze op mijn M7 AV te spelen. Nu heb i, gelezen,dat de M7 sat801 alleen maar .trp bestanden kan lezen. Hoe converteer ik veilig bijv. .mpeg4 om in . trp. Welk programma is hier geschikt voor?

  2. 'kZal de Lnb-boom over enkele dagen, want de schotel hangt aan een vakantiewoning, los halen en mee naar huis nemen en proberen iets te knutselen. Bedankt allen voor jullie support!

    Ik hou jullie op de hoogte.

  3. Bedankt allen voor de snelle reacties, maar,Sprietje: weegt de prijs van de houder, die jij beschrijft op tegen deze van een nieuwe schotel. Orbit808: heb je meer info over deze houder.
    Frans B. : heb ik al gedaan en verder verwijderen gaat ten koste van het oog voor de bevestigingsbout.

  4. Onlangs van SD naar HD overgestapt en dus i.p.v de oude single Lnb een nieuwe duo ontvangen en getracht te plaatsen op bestaande Lnb-"boom". Helaas, de oude klem loopt zodanig vast, dat goed horizontaal draaien van de duo-Lnb niet mogelijk is(zie bijgevoegde tekening. Rechts oude Lnb, links duo Lnb, links onder duo Lnb gekanteld).voorlopig opgelost d.m.v Duct-tape. Zie foto) Contact met CD leverde het magere resultaat van een nieuwe schotel kopen, op.

    Heeft iemand een praktische oplossing, zodat ik de Lnb vrij kan draaien naar zijn goede positie

    Vast bedankt voor elke positieve reactie

    Terhorne

    post-98798-0-36814000-1452865477_thumb.jpeg

    post-98798-0-09221300-1452865498_thumb.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...