Ga naar inhoud


CDS prijst zich uit de markt????


Gast

Aanbevolen berichten

Citaat:

Bovendien: Canal Digitaal boort straks een heel nieuwe lucratieve markt aan: BELGIE!

Huh? Belgie?
Ja: Belgie.

Let op mijn woorden: Canal Digitaal gaat zeer binnenkort de Belgen toevoegen op de Astra, en gaat dat natuurlijk echt niet alleen aan "den hollanders" aanbieden. Ze gaan dat ook in Belgie slijten... En daar zou nog wel eens een leuke markt kunnen liggen. Het is in elk geval braakliggend terrein!

Bink.


Bink, Kun je dit staven?

Grtz

DM920UHD

ET9000

 

Yupsikidee, t'is weer zwart op tevee.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 34
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Citaat:
Aangezien het geen filantropische instelling is, is het dus een slechte zaak dat ze het monopolie op NL TV via sateliet hebben. In principe zouden ze belachelijke prijzen voor hun diensten kunnen vragen, belachelijke eisen kunnen stellen aan de gebruikte ontvanginstallatie, 'protectie' geld vragen, en meer van dat soort praktijken.
Oh, wacht.
Dat doen ze al.


Denk je nu echt dat als ze bijv. 4 euro voor die smartcard gaan vragen en een gratis helpdesk wegzetten ze nog die peperdure satelliettransponders kunnen betalen? Dacht het niet. Van de abonnementinkomsten hoeven ze het niet te hebben. Zoals je leest zijn veel Nederlanders al boos dat ze 20 euro per jaar voor de kanalen moeten betalen... Die prijzen zijn echt niet uit de duim gezogen hoor. Velen denken hier de vergelijking met buitenlandse satellietproviders te kunnen maken. Maar er is 1 zeer groot verschil: er is in Nederland een wel zéér kleine satellietmarkt. Dan worden de prijzen automatisch hoger.
Link naar reactie
Delen op andere sites

CD krijgt van de overheid geld om die transponders van te betalen. Iedere malloot kan Astra opbellen en vragen wat dat kost per jaar.

 

Als de vergoeding niet voldoende is, dan moeten ze maar meer geld vragen. Als ze dat niet krijgen heb ik er geen enkel probleem mee om jaarlijks bij te dragen in de kosten, tenslotte heb ik er ook zelf voor gekozen om ergens te gaan wonen waar geen kabel is. Met een half miljoen gebruikers komt dat trouwens neer op een paar euro per man per jaar.

 

Maar ze moeten niet de maffia uit gaan hangen met hun "protectie" geld (settopbox abo). En een smartcard waar je los 70 a 80 euro voor moet dokken, maar die in combinatie met een door de maffia goedgekeurde ontvanger ineens nog maar een paar tientjes (of minder) kost.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En de medewerkers die leven daar op lucht.

Vernieuwingen dat kost ook niks.

Een bedrijf mag ook geen winst maken.

Als jij maar voor een paar euro per jaar op de eerste rang zit.

Gelijk de NS aanpakken die krijgen miljoenen van de overheid maar ik moet nog steeds voor me kaartje betalen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />Mensen zijn net schapen als er 1 begint te bleren blert de rest vanzelf mee <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die medewerkers die zijn er voor hun commerciele tak, de film-, porno-, docu- en voetbalkanalen. Daar verdienen ze hun geld mee.

 

De standaard NL zenders die doen ze "erbij", en is niet hun prime business. Sterker nog, ze mogen alleen maar onkosten vergoeding hiervoor vangen.

 

En wat de NS betreft, kun je nagaan wat je kaartje zou kosten als die bakken met geld niet vanuit de overheid kwamen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...