Ga naar inhoud


belgacom tv: een duur geval


mpistache

Aanbevolen berichten

My god, hoe duur. Ik heb thuis geen (eigen) vaste lijn (enkel bedrijfsnetwerk van bedrijf hiernaast) en internet via kabel, dus ik denk ook maar niet aan Belgacom tv. Telenet digitaal lijkt me nog _enigszins_ interessant, maar ik wacht 't allemaal nog even af, ik heb geen zin om 200 euro te betalen voor zo'n Digibox. Daar kan je veel leukere satellietdingen mee kopen ;-).

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 72
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

@ Tomyandvicky

Als je een link plaats op het board waarom zet je er van dan van die irritante * in

Deze link is toegestaan op het board, dus waarom hem onderbreken?

Let daar in het vervolg aub een beetje op.

 

Hier nog eens voor de mensen die de link willen bekijken.

http://www.diskidee.be/av/testen/index.htms/5998

iMac 27" macOS Sierra
iPhone 5s iOS 10

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mij maar een abonnementje of 10 <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> ,

want ik heb geld teveel <img src="/forums/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> , daardoor ,

gooi ik af en toe briefjes van 500€ in de houtstoof <img src="/forums/images/graemlins/super.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

C o o kie M o nster

C U L'8'R WEIRDOGAToRS

 

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,

but the doctor did get a brain-attack !! my name:

 

breedbandwurger 1967

 

casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgend bericht kreeg ik vandaag in mijn mailbox, en of ze gelijk hebben ! ! ! :

"Beste ,

 

Via deze mail wil ik een oproep doen om noch bij BELGACOM noch bij TELENET een abonnement te nemen om DIGITAAL tv te kijken en wel hierom....!!!!!!!

 

Neem je een abonnement bij telenet zie je geen BELGISCH voetbal meer uit de competitie !!

Neem je een abonnement bij belgacom zie je geen CHAMPIONS voetbal of WERELDBEKER voetbal !! geen vtm meer op je tv !!!

 

Er word ten nadele van de gewone TV KIJKER een oorlog uit gevochten tussen VRT+BELGACOM tegen VTM+TELENET+CANAL+ om onderandere de voetbalrechten , dat zeer veel geld gaat kosten aan ons ; telenet aankoop decoder +- 200 euro belgacom huurformule +- 300 euro

 

NEEM VOORLOPIG DAN OOK NOG GEEN DIGITALE TV ZODAT ZE VERPLICHT WORDEN SAMEN TE WERKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!

DOORSTUREN NAAR AL JE MAIL ADRESSEN "

Kaon KSC570 H/W 12.01.A5

Link naar reactie
Delen op andere sites

pfff dat zullen ze zeker doen hoor. Telenet en Belgacom zijn aartsvijanden en belgacom heeft miljoenen euro's (meer dan 30 miljoen euro) aan voetbal gegeven en Telenet heeft daar naast gegrepen. Zij zijn dus echt pissed. Ze zullen heus niet samenwerken door een emailactie van een paar onnozelaars (bij wijze van spreken).

 

Wat er WEL moet komen is een derde hond die met de digitale tv gaat lopen: een satellietprovider voor België. DAT zou pas een inslaande bom zijn. En ja; ik weet het, deze wishfull thinking is net zo onnozel als die emailertjes, maar we mogen toch ook eens dromen, hé.

dreambox 8000 2TB | 4x dvbS2 | image LT6 v5 | LG SL9000 LED47

visiosatG4 | 4x Spaun 411 4/1 | quadALPS | 13-19-23-28

TV Vlaanderen | Canal Digitaal | Sky UK | Telesat | CanalSat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
belgacom tv: een duur geval.

Belgacom is altijd al duur geweest. Had hier vroeger Adsl van Belgacom maar heb het van miserie moeten buitengegooien. Hopelijk kunnen ze het medium "televisie" de baas. En wat het (tv)voetbal betreft "reserveer al een zitje bij je favoriete club want het zal alvast goedkoper zijn ".

ik had/heb breedband via de kabel,maar met de regels,kan ik niet in detail gaan,maar na een jaar of 2,ben ik terug gegaan naar adsl.ik moet zeggen dat ik niet meer zou willen terugkeren naar kabelinternet <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />.als het contract ten einde is hebben ze gedaan bij mij.ook hun tv komt niet binnen.
en met hun domme regels van upload en halve downloadgebruik op hun meters tussen bepaalde uren maakt hun produkt een prutsprodukt <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.
ben nu echt top offic gegaan,maar vandaag ben ik ingeschreven voor bc tv,en hopelijk woon ik niet te ver van de centrale.indien ja,dan nog enkele maandjes dvb-t en de vrt <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
tja gerdy, daar heb ik de afgelopen dagen toch ook over lopen denken. Zeker toen ze vertelden dat hun dekking amper 50 procent was en nog een hele tijd zou blijven. Met dat satelliet-pakket zouden ze in één ruk het hele land hebben gedekt!!

of hadden ze nu één of meerder dvb-t kanaal afgehuurd van de vrt,dan hadden ze ook een bijna 100% beddeking.Met een pakketje decoder+antenne, zou het waarschijnlijk bij diverse mensen zeker aanslaan <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />.maar ja hé.
Link naar reactie
Delen op andere sites

voor mij moet er geen vmma opstaan.

ik ben zelfs blij. <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />.

Mijn gebuur is cafehouder,en vandaag was bc daar bezig een put aan het maken en de cafebaas vroeg waarom,en die zeiden,voor televisie.

toen vroeg de cafebaas aan hen of ik toevallig een voetbalfan was. <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

zal eens swansen,met een 2.4 ghz zenderke,kan ik voetbal doorlussen naar zijn café ha,als ik maar een deel van de winst krijg lol <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />.

dat heb ik maar geschreven om te zwansen,want het is onwettig <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

de raad voor mededinging heeft de profliga gelijk gegeven zodat belgacomTV de voetbalrechten heeft.

De gewone mensen zullen verplicht zijn bij de pientere cafébaas te gaan kijken om voetbalbeelden te zien.

Zoals het spreekwoord zegt:de ene zijn dood is de andere zijn brood.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Citaat:
de raad voor mededinging heeft de profliga gelijk gegeven zodat belgacomTV de voetbalrechten heeft.
De gewone mensen zullen verplicht zijn bij de pientere cafébaas te gaan kijken om voetbalbeelden te zien.
Zoals het spreekwoord zegt:de ene zijn dood is de andere zijn brood.

Waarom?
Ik ben sinds donderdag 28/07 aangesloten bij belgacom tv,en kan (maar het intereseert mij niet) alle voetbalmatchen zien.Waarom moet ik dan naar het cafe?
Ik ben deze week naar een supporterslokaal club brugge geweest en daar ging een blad met mededeling [color:"red"] Wegens technische redenen kunnen we momenteel de uitzendingen van uw favoriete club niet tonen op televisie waarvoor onze excuses.Voor meer info wendt u tot de cafébaas. [/color].Hoezo naar een cafe gaan <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />?
Veel van die zogenaamde supporterslokaal cafés gaan de matchen van hun steunende ploeg niet kunnen tonen (toch niet in het begin) <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />.Oftewel degene die geluk hebben zullen thuis kijken,of degene die het thuis niet hebben,zullen oftwel hun cafe trouw blijven en wachten todat ze het wel kunnen tonen oftewel naar een ander zelfde supportercafe gaan waar het wel mogelijk is te kijken.'tis nu te zien,in hoevere de klant bij het desbetreffend café trouw zal zijn?
Wat ook een oplossing kan bieden als in éénzelfde familie veel voetbalfans zitten en iemand kan het krijgen en de rest niet of bvb ze zijn met 20 en er zijn er 3 die het kunnen,dat die 3 om zijn beurt de andere uitnodigd om te kijken,maar of dit lang blijft duren weet ik niet? <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />.
een niet nader vernoemde cafe schreef in een krant dat hij vanaf heden 120 euro per maand zal moeten betalen om alle voetbalmatchen binnenlandse en buitenlandse te kunnen laten zien aan hun klanten.Die zal goed moeten verkopen denk ik,om dit terug te verdienen <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> .
NB.om misverstanden te voorkomen,dat men denk dat ik rijk ben,wil ik wel zeggen dat ik geen kabelaansluiting heb waar ik woon.Mocht ik ooit testen schrijven over kabeltv,dat is omdat die testen bij mijn ouders gebeuren,die hebben kabeltv.
ik heb mij zoveel mogelijk aan de regels proberen te houden zonder denk ik reclame te maken,mocht ik erbuiten zijn gegaan,mijn excuses.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vrijdag laatst werden de rechten voor het Belgisch voetbal definitief toegekend aan BelgacomTV. Vanaf 5 augustus kan men alle wedstrijden life volgen bij BelgacomTV indien men ervoor betaalt.

Die rechten zijn een jaar te vroeg vrijgekomen voor BelgacomTv.Technisch zijn ze er nog niet klaar voor tenzij er in de komende weken een mirakel gebeurt.

Persoonlijk heb ik in een aangesloten sportcafé gezien dat er de ene dag beeld was en de andere niet.Er is dus nog werk aan de winkel.

Zelf vind ik +/-100 euro/maand wat te duur om enkel voetbal te zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...