Ga naar inhoud


Het grote voetbal topic (alleen hier voetbal topics en uitzendtijden)


Unetwork

Aanbevolen berichten


  • Reacties 3.2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

@ IJsblok

 

Normaal ben ik je partner in crime om samen te strijden tegen de teletekstsupporters hier die hoog opgeven over hun club maar nooit eens gaan kijken en beleven wat clubliefde is. Maar ik ga je nu tegenspreken denk ik.

 

Ik heb er helemaal niet zo'n slecht gevoel bij. We hebben meer oudneuzen gehad die het "best aardig" gedaan hebben hoor.

 

Witschge

Scholten

Cruijff

 

En er zullen er vast wel meer zijn geweest die me effe niet te binnen schieten op het moment. Tuurlijk walg ik ook van het gekloot dat zich al jaren afspeelt bij Feyenoord. Jeugdspelers die vertrekken en dan ineens wel doorbreken terwijl ajaks wel vaak goede jeugdspelers weet te behouden en die voor veel geld worden verkocht, goede voetballers bij andere clubs kopen die vervolgens faalangst krijgen bij Feyenoord en geen deuk in een pak boter schieten, goede spelers laten gaan omdat ze het verdommen om ze meer te betalen, bijna nooit kampioen worden.

 

Maar ik denk dat het geen slechte keus is om die Griek binnen te halen ook al is het een vuile smerige neus (ik druk mij op het forum netjes uit nu). Op zich is hij niet zo heel duur en zo houden we nog wat geld over om wat schulden te saneren. Feyenoord wordt wel weer gezond joh, en de GKL stapt echt niet op vóór 2008 hoor. Hij wil het 100 jarig jubileum halen.

 

Ik heb er vertrouwen in. Nu is Cruijff van een heel ander kaliber natuurlijk maar toen hij kwam waren de rapen ook gaar hoor en zie wat hij ons heeft gegeven dat jaar.

 

Die Chari-nogwat is gefrustreerd, die wil voetballen, die wil scoren en die kans kreeg hij niet bij die klootzakken uit Amsterdam. Dus die wil wraak.

 

Komt goed ijsblokkie, komt goed...

 

(Tuurlijk fluit ik hem wel even uit de eerstkomende wedstrijd. Even die Amsterdamse arrogantie van hem afblazen.)

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben het gedeeltelijk met je eens. Maar het gaat erom dat ze op een moment dat de pleuris al bijna aan het uitbreken is nog effe wat extra olie op het vuur gooien door middel van deze transfer.

 

Tevens vind ik de 3 miljoen euro weggegooid geld als je naar zijn statistieken kijkt. Nooit meer dan 9 goals in 1 seizoen. Die gaat ons er dus nooit bovenop helpen. Heb niks tegen zijn persoon, maar het gaat vooral om de situatie waar we nu in verkeren.

 

En ja of Feyenoord er bovenop komt twijfel ik niet aan. Maar een schuld van 15 miljoen hadden we volgens mij in de HCS periode niet eens.

 

Vind charisteas dus gewoon een paniek aankoop. Hoe kan de 5e spits van 020 nou een versterking zijn voor Feyenoord? Het bestuur zet op deze manier alle Feyenoord supporters goed voor lul. en dat gaat er bij mij niet in.

 

En dan die uitleg van Bosz. Heb die een bord voor zijn kop ofzo? En ja omdat die GKL weigert op te stappen is het nu aan de supporters om hem daar vriendelijk op te wijzen.

 

Maar ja ik ga nu echt slapen voordat de stoom uit me oren komt.

 

PS. ik vergeet nog te vermelden dus dat hij gedoemd is te mislukken omdat hij nu al uitgekotst wordt door een groot gedeelte van het Legioen. 2e gevalletje lulring dus!

Vu+ Duo / Draaibaar 42e - 45w

Topfield 4000PVR / Dragon Cam

Fortec Lifetime Ultra

Link naar reactie
Delen op andere sites

Girosje????,,,, hahahaha......

 

succes ermee, let op dat ie geen ellenboogje geeft aan zoef de pierre,,,

 

 

 

hahahahahahahha,,,,, .....

 

goedenmorgen Ajacieden.

 

Jammer dat de transfermarkt gesloten is, hier was nog een optie geweest:

 

1216243-rembrand.jpg

 

Ineens zijn we 6 miljoen rijker dan 010 geworden <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

(bovenop het gat dat er al was)

post-321-1318258588,6875_thumb.jpg

Vastberaden, geen arrogantie!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Tis wel verdomd stil vandaag, heb ik iets gemist ofzo? <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

zeker allemaal verplichte atv.


Even de boel laten bezinken en in laten werken hè.
Als er bij jullie weer wat geks gebeurt dan zijn we weer terug hoor.
En mocht het zo zijn dat Chari-nogwat er tegen jullie een paar inknalt dan halen we al jouw berichtjes weer even terug natuurlijk.

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik ga me rot lachen als die Griek er nog een paar inschiet. Dan is het een heel ander verhaal.


Ik lach nog meer als hij er een paar tegen ajax inschiet. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

VU+ Duo met VTI 2.6 / 5ºW + 1ºW + 4,8ºO + 9ºO + 13ºO + 19,2ºO + 23,5ºO + 28,2ºO

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja inderdaad. Of tegen PSV <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...