Ga naar inhoud


frequenties HDTV kanalen @home Groningen ?


grunnsat

Aanbevolen berichten


Citaat:
Kijk hier maar eens.

 

Dat zijn de analoge kanalen, en de HDTV kanalen zijn natuurlijk digitaal. Het linkje in het eerdere antwoord gaf mij de juiste informatie, het zijn de frequenties 255 en 263 MHz.

 

Mijn Topfield kan er alleen niets mee. Dat hij geen MPEG-4 kan laten zien is logisch, maar hij kan ook niet weergeven welke zenders op die frequenties aanwezig zijn. Hij ziet wel dat er zenders te ontvangen zouden zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat hij ze niet laat zien, kan komen doordat ze mogelijk dezelfde grap hebben uitgehaald als wat ze wel op de SAT doen. I.p.v. vertellen dat het een TV zender is, geven ze mee dat het een DATA kanaal is. Weet niet of je de programma lijst kan editten op je PC, maar dat zou dan een oplossing kunnen zijn. Reden dat ze dit soms doen, is te voorkomen dat de HDTV kanalen komen te staan in de lijst bij een ontvanger die er toch niets mee kan. Klanten gaan dan weer klagen dat ze zenders in de lijst hebben die ze niet kunnen ontvangen. Of dat de ontvanger helemaal vast loopt door de hoge bitrate.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dat hij ze niet laat zien, kan komen doordat ze mogelijk dezelfde grap hebben uitgehaald als wat ze wel op de SAT doen. I.p.v. vertellen dat het een TV zender is, geven ze mee dat het een DATA kanaal is.

 

Heel goede veronderstelling. Ze zouden op 'reserverd for future use' staan volgens de frequentielijst op het eerdere linkje, en niet op TV.

 

 

Citaat:
Weet niet of je de programma lijst kan editten op je PC

 

Ja, dat kan.

 

 

Citaat:
Of dat de ontvanger helemaal vast loopt door de hoge bitrate.

 

Zou die afwijken van de standaard symbolrate? Het is tenslotte MPEG-4, en dat moet behoorlijk comprimeren. Als iemand meer info heeft ?????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...