Ga naar inhoud


Digitenne Doetinchem vanaf 8 november


ritselaar

Aanbevolen berichten

[ik denk eerder dat dit fabeltje verzonnen is om mensen gerust te stellen die zich zorgen maken om straling van zo´n mast en er dicht bij wonen.

 

Lijkt mij ook omdat inderdaad sprake is van tegenstand.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 92
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Ik woon zelf in doetinchem in de wijk de huet en heb nu al zo'n 75 procent bereik, ik zit nu nog op de antenne van Arnhem. In een rechte straal is dat zo'n 30 km vanuit arnhem naar doetinchem de huet. Dus je kunt ervanuit gaan dat jij straks ook gewoon goed beeld krijgt. Overigens ga ik ervanuit dat ik de mensen die in Doetinchem wonen straks gewoon vol bereik hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik wil alleen weten of ik wel of niet digitenne kan ontvangen straks in Dinxperlo!?

Iemand die dit zo weet ?? Dank je! Kan niet wachten!!


Rustig, rustig! Denk aan je hart!
Komt wel goed met de ontvangst in Dinxperlo, is het niet met de binnenantenne dan wel met een buitenantenne. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Dreambox 8000 & VU+ Duo
Synology DS201 NAS
ITV van KPN + digitenne

LG55B6V Oled TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ha Mensen,

 

Ik denk ook wel dat het goed komt met DVB-T ontvangst in Dinxperlo. De Duitse zenders komen er in iedergeval hard door heen via de zender in Wesel <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> Het lijkt me vreemd dat de zender in Doetinchem alleen in Noord- en Noordoostelijke richting gaat uitzenden. Op die manier bereik je niet de gehele Achterhoek. Als er in West- en Noordwestlijker richting niet zou worden uitgezonden zou me dat logischer lijken omdat dat misschien een storing zou kunnen opleveren met de zenders in Apeldoorn en Arnhem. Juist naar het Zuiden, Oosten en Noorden is een optimaal signaal op z'n plaats. De zender in Doetinchem (ZIE BIJLAGE) is 105 meter lang. Ben benieuwd of Langerak er op kort termijn erbij gaat komen????

 

Mvg,

Arno <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

post-31904-1318259356,5148_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

Zender Markelo is zekers nog in bedrijf omdat hier de publieke omroep er op te bekijken is en zender Doetinchem nog niet aangezet is. In eerste instantie was de zender ook nog voor belang voor de regio Twente. Maar door in gebruikname van de zenders in Enschede en Hengelo (Ov) is Markelo inprincipe voor Twente overbodig geworden. Een leuke bijkomst is wel dat TV Oost nog te zien is in de Achterhoek via Markelo, UHF-kanaal 51.

 

Mvg,

Arno

Link naar reactie
Delen op andere sites

www.digitenne.nl staat

 

Wijziging voor Digitenne kijkers in de Achterhoek

 

Op 21 november a.s. zal het Digitenne signaal op zendlocatie Markelo worden uitgeschakeld. Hiervoor in de plaats zal worden uitgezonden via de zendlocaties Doetinchem en Enschede. Via de zendlocatie Doetinchem zal o.a. het programma uitgezonden worden van Radio en TV Gelderland op kanaal 42. Via de zendlocatie Enschede zal o.a. het programma van RTV Oost worden uitgezonden op kanaal 22.

 

Kijkers die via een buitenantenne kijken via de zender Markelo dienen dus hun antenne te opnieuw uit te richten naar de nieuwe zendlocaties. Voor een optimale ontvangst dient uw buitenantenne verticaal gepolariseerd te zijn.

 

Na deze zenderwisseling dient u uw ontvanger opnieuw te laten scannen om het volledige programma aanbod te kunnen ontvangen

 

Betreft :

Omschakeling van frequenties voor Digitale Ether TV in Nederland.

Voor:

Kijkers naar de Free-to-Air digitale ether TV programma’s van de Publieke Omroep

 

 

In verband met internationale frequentie afspraken worden er een aantal Digitale TV zenders in Nederland uitgeschakeld waarbij de betreffende verzorgingsgebieden overgenomen worden door andere zenderlokaties. Dit betekent dat u wellicht uw digitale ontvanger opnieuw moet instellen door eerst de fabrieksinstellingen te herstellen en vervolgens automatisch opnieuw te laten scannen. Afhankelijk van uw woonlocatie en installatie kan het zijn dat u uw antenne moet bijdraaien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Net zenders gezocht. En hij doet het! Alleen nog niet alle comerciele zenders. Misschien moet ik daarop nog wel even wachten. In iedergeval beter dan niets.

Welke zenders mis je dan <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...