Ga naar inhoud


Digitenne slecht signaal bouqet 4


Gast

Aanbevolen berichten

Na 3 jaar Digitenne gebruikt te hebben ga ik mijn abonnement opzeggen. Het is weer raak hier in Ede kanaal 24/66/56 waar o.a. Discovery in zit is weer slecht te ontvangen (met buiten antenne). Vandaag contact gehad met de KPN deze kon mij niet vertellen wanneer er nu officiele dekking zou zijn in Ede. Ik ga nu over op de Schotel ben het meer als zat. <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Buitenantenne richting Nijmegen kan je nog proberen of richting Hilversum Amersfoort. In het laatste geval eerst automatische scannen en Boeket 1 van kanaal 50 halen en daarna handmatig kanaal 42 t.b.v. Omroep Gelderland. Probleem sinds in bedrijfstelling van Arnhem is dat ie de kanalen van Apeldoorn, Arnhem probeert te pakken die op (uit mijn hoofd)UHF kanaal 65 en 66 zitten en die komen hier in Ede slecht door.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zitten er geen obstakels in de weg bij de antenne? Ik heb hier in Veenendaal een goed signaal op de Gelderse zenders. Of ik nu uitricht op Apeldoorn of Arnhem/Nijmegen maakt niets uit. Ook pak ik dan nog een stel Duitsers mee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar ben ik toch alweer blij dat ik aleen maar Free To Air ontvang. Geen gedoe met abonnementen, kaartjes, KPN-nen en Digitennes. Leve de vrijheid. Dit topic doet me wat denken aan het Radar-forum bij de TROS, waar het wemelt van dit soort onderwerpen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zit ongeveer 8 km ten zuiden van Ede in een heuvelachtig gebied en dan ook nog eens in een kuil, toch bijna 100 procent signaal hier, beneden moest ik de binnenantenne wel naar buiten onder de dakgoot doen maar op eerste en tweede verdieping perfect signaal met een binnenantenne, dan moet je met een goede buitenantenne zeker voldoende signaal hebben.

Dreambox 8000 & VU+ Duo
Synology DS201 NAS
ITV van KPN + digitenne

LG55B6V Oled TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Henri Aalten

Met een goede antenne in de juiste richting, is ontvanst van het gehele paket

goed mogelijk, ook in de gebieden, waar de poscodechek aangeeft dat dit niet mogelijk is.

 

Gebruik dus een goede antenne, kabel en een goede ontvanger.

Antenne natuurlijk buiten goed uirichten !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

 

kennelijk wordt er niet goed gelezen. Ik heb een buiten antenne en een goede van Funke. Zie ook eerdere berichten van een tijd geleden. Ik maakt al 3 gebruik van digitenne, en heb met de andere zenders perfect onvangst. 3 Jaar geleden is al belooft dat er officieel onvangst zou zijn en dat is steeds vooruit geschoven. En nu kan de KPN zelfs geen antwoord er meer op geven. Ik vindt dat in die 3 jaar tijd allang officiele deking had moeten zijn. Als ik hier over niet mag klagen dan weet ik het ook niet meer. Wat bouquet 4 betreft dan is er een aantal maanden goed ontvangst en dan weer niet op de plek waar ik woon 1 hoog. Het onvangst kan wel degelijk goed zijn. Ik heb zelfs een groot aantal maanden van dit jaar ook goed onvangst op bouquet 4 gehad, het kan dus wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

bouqet 4 hier in de regio zwolle was ie goed heb tijdelijk een richtantenne in de mast gehad was ie ook goed plaats de oude er weer in(KONIG Universal DVB-T Antenna) is het alleen nog maar blokjes en stil staand beeld of helemaal niks nog meer mensen in deze regio er last van.

Gr. Herman
TV Samsung 42 ++ Sat.ontv: SAB ultimate HD super plus
Antenne: multytenne Technisat digital ++  Astra 1B~2C, Astra 2A~2D, Astra 3A, Hotbird 1~5
============================================

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...