Ga naar inhoud


Eredivisiekanaal gaat 10 euro per maand kosten!!!


dommelsch_fan

Aanbevolen berichten


  • Reacties 1.1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Gast JumperFree
Origineel bericht van: metoo
je moet niets en je hoeft niet, je doet dat alleen als je het zelf wilt


En daarom geloof ik dus niks van die z.g.n. geruchten .. als dit het beleid zou zijn van CDS w.b. Live eredivisie, dan kunnen ze het zeker schudden en zullen er vele overstappen op b.v. Ziggo.Want heel veel hebben thuis zo'n simpel setje aangeschaft alleen voor het voetbal, zonder franje, en die mogen nu weer gaan veranderen.Vele onder hen zijn ook nog eens A-technisch.

Afijn, op den duur zal de prijs voor degene die achter blijven alleen maar hoger worden ..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Helemaal mee eens snap trouwens niet waarom iedereen zo moeilijk er overdoet er is al toch sinds tijden meer zenders van canal digitaal op astra 3 via hun thema kanalen. die zijn gewoon éénvoudig te ontvangen met een duo singel lnb voor astra 1 en astra 3 en de 2e optie is een lnbtje er bij zetten zo moeilijk is dat toch niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast JumperFree

Tja, ik denk ook aan degene die dat niet kunnen, waarvoor het niet zo vanzelfsprekend is,andere niet.Als zij het maar heben zullen we maar zeggen.Trouwens als alles al bekend is via de geruchten, waarom duurt het dan allemaal zo lang, vraag ik me af.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vorig jaar voor het entertainmentpakket gekozen alleen vanwege het voetbal. Nu betaal ik daar 23,95 voor. Lijkt mij sterk dat ik nu weer moet gaan betalen voor het voetbal. In de 23,95 zat het voetbal erbij in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: Leontien
Van iemand die dicht bij het vuur zit, bron kan ik dus niet vermelden. Ga er maar vanuit dat dit aardig in de buurt zit voor maar 12,95 per maand.


Als je dan toch zo dicht bij het vuur zit, kun je dan ook vertellen wanneer een en ander openbaar wordt gemaakt, zodat we kunnen stoppen met speculeren en kunnen gaan discussiëren over de feiten?

Dreambox 8000 HD PVR met 1.5 tb hdd

Dreambox 800se HD PVR met 320 gb hdd

Wavefrontier T55 astra 1,2,3 hotbird

Linux server

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb/had het familie pakket en de voetbal apart (in het begin kon het niet anders en ik heb het nooit meer aangepast toen het wel kon) dus ik "miste" een paar extra zenders voor een euro meer.

 

Voor de mensen die het in hun pakket hebben/hadden zal er wel een oplossing komen. Dat je voor een paar euro meer toch het voetbal erbij kan houden.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Reken maat dat zelfs met entertainment pakket dat het duurder wordt met het voetbal. Zo is het overal - ook bij digitenne en de kabel. Bij de kabel was het ook voorheen "gratis" bij Sport1. En bij digitenne gaat het ook van 6 naar 10 Euro. Dus kun je verwachten dat het met o.a. het entertainment pakket ook ca. 4-5 euro duurder gaat worden... Nu w88 wat we vandaag gemeld krijgen...

Binnenkort is bijna alles in MPEG4 bij CanalDigitaal... je SD ontvanger kan dus in de Kliko
Link naar reactie
Delen op andere sites

We merken het wel wat we meer moeten betalen om het voetbal te behouden maar ik denk dat het voor de pakketen idd. een paar euro meer gaat worden. Al is niks zeker tot CDS zijn bek eindelijk eens open trekt en wat info naar buiten brengt.

 

Ik weet niet wat ze allemaal aan het regelen en aanpassen zijn want een prijs (en het aantal zenders) bekend maken laat wel heel lang op zich wachten.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: metoo
Als ze geen lnb kunnen vervangen krijgen ze een kabeldecoder ook vast niet geinstaleerd

Nou, dat vind ik nogal een verschil. Veel hobbyisten hebben al problemen met die Astra 3, laat staan iemand die helemaal niet technisch is. En om (weer) een monteur voor een wijziging aan de schotel te gaan inroepen vinden de meesten IMHO wat te veel van het goede.
Dan is, met de handleiding erbij, op wat knopjes drukken om de digitale kabeldecoder in te stellen heel wat eenvoudiger. In twee minuten gebeurt en je hebt gegarandeerd signaal!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: Littlesat
Zo ingewikkeld is het ook weer niet... Oude "KOP" afkoppelen en demonteren, nieuwe "KOP" erop, schuinzetten volgens bijgeleverde documentatie en hulp blaadje, aansluiten, klaar(!)


Voor ons is het makkelijk, maar er zijn zat mensen die alles hebben laten installeren door bijvoorbeeld een monteur.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens een forum waarvan ik hier de naam niet mag vermelden zijn de prijzen als volgt:

 

11,95 Euro bij een settop-abo

10,50 Euro bij een basis-abo

9,50 Euro bij alle andere abo's.

 

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het staat gewoon op de satellietnieuwsite die iedereen kan zien.

 

Het Eredivisievoetbal bij CanalDigitaal zal vrijwel zeker over twee kanalen worden verspreid waarbij het 2e kanaal wordt ingezet indien er gelijktijdige wedstrijden zijn. Nu ben ik toch benieuwd naar die andere bron op astra 3 voor kanaal 3 en 4.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...