Ga naar inhoud


For The Record, nieuwe PVR oplossing, geavanceerde rule-based scheduler


Aanbevolen berichten

Met veel plezier kondig ik de beschikbaarheid van For The Record aan!

 

site_logo.gif

 

Het gaat hier om een geavanceerde scheduling oplossing die met "rules" werkt. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er in For The Record een schedule van maken laugh

 

Verdere uitleg staat op de site (For The Record). In deze eerste release zit ondersteuning voor MediaPortal, DVB Dream en GB-PVR als "recorders".

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Gisteren is de nieuwste versie van For The Record vrijgegeven. Ik weet niet of er ondertussen al enkele Sat4All-ers zijn die het gebruiken :-), maar dit zijn de belangrijkste nieuwe mogelijkheden (meer op de site zelf http://www.4therecord.eu):

 

  • Go green! Standby support is toegevoegd. Laat uw machine in standby mode gaan, automatisch als hij idle is, of manueel -- en hij zal automatisch wakker worden indien nodig (en terug naar standby gaan daarna).
  • Wake-on-LAN: standby support is zowel voor single-seat als multi-seat geschikt. Clients zullen de server wakker maken door middel van "wake-on-LAN".
  • Volledige ondersteuning voor live- en post-processing commando's: perfect voor ComSkip en transcoding gebruik. Commando's kunnen live, post-recording, pre-delete en op een vaste tijd uitgevoerd worden ('s nachts bv).
  • TV Server recorder/tuner ondersteunt nu het opnemen van meerdere kanalen op één kaart als de transponder overeenkomt (en als de kaart zijn decrypt-limit het toelaat).
  • Wife Acceptance Factor: de MediaPortal UI plugin heeft nu een optie om de standaard "My TV" schermen te vervangen.
  • Nieuwe keep setting: keep number of recordings. in plaats van enkel het aantal dagen te kunnen instellen dat een opname bijgehouden dient te worden is het nu ook mogelijk het aantal meest recente opnames in te stellen. Ideaal om de twee meest recente nieuwsuitzendingen bij te houden bv.
Voor de rest blijven de sterke punten uiteraard nog steeds de zeer krachtige scheduling engine, Web Access frontend, multi-seat ondersteuning,...

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het duurde even voor ik doorhad waar dit over gaat: een computerprogramma met een filterbare TV-gids, waar je opnames mee kunt aansturen.

 

Registratie vooraf is m.i. een te hoge drempel om een programma te downloaden.

Screenshots zijn ook niet klikbaar.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

De screenshots zijn toch groot genoeg zou ik denken om een voldoende goede indruk te geven, niet?

 

Registratie is volledig gratis, en gezien het werk dat je moet steken in je HTPC geconfigureerd te krijgen met, of DVB Dream, of MediaPortal TV Server is de kleine moeite om te registreren toch wel miniscuul zou ik denken wink Of is dit een foute gedachtengang?

 

Als je al een MediaPortal gebruiker bent is For The Record extra interessant, omdat de hele setup van MediaPortal dan al gebeurd is en het programma er dan snel op inklikt.

 

En vergeleken met de standaard scheduling mogelijkheden van MediaPortal staat For The Record lichtjaren verder laughwink

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

We hebben ondertussen nog meer de opmerking gekregen dat het verplicht registreren om de software te kunnen downloaden als lastig beschouwd wordt, dus je bent niet alleen Auggie wink

 

En wij luisteren ook naar die feedback: de restrictie is weggehaald, For The Record kan nu gewoon gedownload worden zonder registratie.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...