Ga naar inhoud


Seca 2 Gekraakt ?


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben geen groot expert op dit gebied, toch heb ik hier (werkende ?)

files voor de SECA 2. Deze moeten op een Fun4 m.b.v. een MultiPipo, dus

geen funprogrammer gebruiken.

Wat zal ik zeggen, probeert het maar uit en laat me weten of het echt werkt.

In Italie zweert men deze files werkend te hebben gezien.

Helaas is het uitleg in het italiaans. De codes zelf hoeven voor de kenners

natuurlijk geen vertaling.

 

Gtx, Natan.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb bij de kwaaks een file geupt voor de D+ provider,meest zenders doen het weer op de p na, <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

De bijlage was toch niet leeg, het bestaat uit een PIC+EEprom en een readme file. Ik zal het nog een keer proberen uit te zenden.

 

Groeten, Natan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het scherm blijft maagdelijk wit, maar ik maak me geen illussies.

 

Hou toch eens op met die fake en test het eerst zelf uit op je eigen cammetje.

Ik word werkelijk niet goed van dit soort berichten.

Indien SECA2 werkelijk "gekraakt" zou zijn, zal dit ongetwijfeld door een aantal vooraanstaande boardleden bevestigd worden en dan nog heeeeeeel voorzichtig.

 

Probeer nou niet te doen alsof je het ei van Columbus heb (uit)gevonden

 

Dartie

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooie update die site.

 

Inderdaad, tot nu toe HEEL veel over gesproken, maar nog geen werkende keys gevonden tot nu toe. Misschien weet IEMAND ze wel. Wij nog niet :-)

 

Hoe dan ook, er worden zwaarder sommen neergelegd dan 1000 euro voor het kraken van die seca code's zoals je kort geleden in de krant kon lezen.

 

Misschien zeggen veel onder jullie dat die hackers het uit "plezier" doen, maar hier lijkt het BIG BUSSINESS:

-----------------------------

Digitale televisie veroorzaakt titanenstrijd

Murdoch in de beklaagdenbank

14/03/2002

Van onze redacteur

Frank De Graeve

BRUSSEL -- Heeft een bedrijfje dat eigendom is van de mediamogul Rupert Murdoch een bende hackers ingehuurd om de decoders van diens concurrent Canal Plus en ITV Digital te kraken? Canal Plus beweert van wel en spant een rechtszaak in.

 

DE beschuldiging is niet mals: NDS, een dochteronderneming van Murdochs News Corporation, zou een team van Israëlische hackers 5 miljoen dollar (5,7 miljoen euro) hebben betaald om de beveiligingscode te ontcijferen van de smartcards die de decoders van Canal Plus moeten beveiligen.

 

Met zo'n smartcard krijgen abonnees van betaaltelevisiestations toegang tot de uitzendingen die anderen gescrambled (verminkt) voorgeschoteld krijgen. De technologie van Canal Plus wordt niet alleen door henzelf gebruikt, maar ook door zowat elke concurrent van News Corporation. Wereldwijd zijn er zo'n 12 miljoen stuks van dit type decoder in omloop. In België worden ze gebruikt voor de digitale Bouquet-dienst, al hebben de meeste abonnees hier nog een analoge decoder in huis, die zonder smartcard werkt.

 

Nadat de code gekraakt was, zou NDS ervoor gezorgd hebben dat hij binnen de kortste keren op het Internet geraakt is. De code was onder andere terug te vinden op DR7.com en op de website House of Ill Compute, die intussen al van het Web is verdwenen. Een woordvoerster van NDS heeft toegegeven dat haar bedrijf de website heeft betaald voor informatie, maar ze zei er niet bij om welke informatie het precies ging.

 

Met de gekraakte code zijn de afgelopen jaren duizenden valse smartcards aangemaakt, die op de zwarte markt voor 20 á 30 pond (circa 32 á 49 euro) worden verhandeld. Dat is wat de gemiddelde abonnee per maand betaalt bij ITV Digital, een van de getroffen bedrijven. Het station beweert dat het daardoor al 100 miljoen pond (162 miljoen euro) heeft verloren.

 

Canal Plus eist een schadevergoeding van in totaal één miljard dollar (circa 1,14 miljard euro). In een eerste reactie noemt NDS-directeur Abe Peled de aanklacht ,,hoogst beledigend en ongegrond''. Volgens NDS probeert Canal Plus met dit proces te verbergen dat de smartcards gemakkelijk te kraken waren en wil het vermijden dat het wordt aangeklaagd door misnoegde klanten zoals ITV Digital. Tegenover The Guardian liet Peled verstaan dat het Franse bedrijf er financieel heel slecht voorstaat en dat het NDS onlangs had benaderd met het oog op een fusie.

 

Door de rechtszaak komen twee titanen uit de mediawereld oog in oog te staan: Rupert Murdoch versus Jean-Marie Messier, de topman van Vivendi. Dat is de mediaonderneming waarvan Canal Plus deel uitmaakt, naast onder andere de filmstudio en de platenmaatschappij Universal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...