Ga naar inhoud


Irdeto ondersteuning Canal+


Aanbevolen berichten

Heren en wellicht ook een enkele dame,

 

Ik heb al diverse keren een en ander (ook via dit board) opgevangen dat Canal+ de komende jaren het basispakket (ned1, ned2, etc) en Canal blauw en rood moet blijven uitzenden. Dit omdat er een aantal jaar geleden veel mensen naar Irdeto receivers moesten overstappen en hen nu niet weer op kosten mag jagen van de rechter (Althans dat is het verhaal wat ik gehoord heb)!!!

 

Nu heb ik zelf met Canal + gebeld om te proberen te achterhalen of dit waar is door te doen alsof ik een Irdeto abbonnement wilde afsluiten voor mijn Hyundai 1000 IR. Helaas blijkt het niet meer mogelijk om nog een Irdeto abbonnement aan te schaffen. Wel is mij te kennen gegeven dat ze nog enkele kanalen zoals het basispakket aangevuld met canal rood en blauw blijven uitzenden. Alleen kreeg ik geen antwoord op de vraag hoelang (maanden of jaren???). Dus ze gaan Irdeto niet meer echt onderstuenen de komende tijd, maar graag zou ik willen weten hoelang ze dit nog ondersteunen alsvorens ze toch switchen!!! Bij Canal+ geven ze deze info toch niet bloot............

 

Weet iemand hoeveel jaar ze nog in Irdeto blijven uitzenden en welke zenders dat dan precies zijn??? Graag concreet bewijs, zoals verwijzingen naar canal+ site en of andere bewijzvoering. Gelieve niet te reageren met ik heb gehoord dat..... een vriend van mij weet toevallig........... Graag iets concreters dan via via verhalen!!!

 

Ik hoop hier wat duidelijkheid over te krijgen, want ik heb al wat topics gezien waarin hierover gespeculeerd werd, maar niemand het echt zeker weet.

Link naar reactie
Delen op andere sites


@JD

 

Natuurlijk gaan ze geen Irdeto abbo meer afgeven <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

 

Ze willen juist alle Irdeto'ers overhebben naar SECA zodat ze Irdeto (wegens te weinig belangstelling) kunnen afsluiten.

 

Je kan natuurlijk WEL een SECA abbo afsluiten, geen probleem <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

In een interview met het blad "satellite" staat dat ze in ieder geval Irdeto zullen ondersteunen, als er nog Irdeto ontvangers in het veld staan. Staat ook op de teletekst pagina's van Canal+.

Ik geef toe dat ze waarschijnlijk de handel afsluiten als er nog maar een of twee Irdeto-ontvangers met een abo in het veld staat, maar wanneer wel, de grens is vaag.

 

Wel wordt via allerlei advertenties de mensen overgehaald naar een SECA ontvanger te gaan, met allerlei 'aantrekkelijke' aanbiedingen, om zodoende het aantal Iredeto-ontvangers te verminderen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoezo komen jullie erbij dat ze geen irdeto klanten meer aan nemen.

Zolang je een kaart hebt en hem wil aanmelden dan kan dat ook nwe kaarten die op mischien dealers op voorraad hebben kunnen aangemeld worden.

Ja als je ook een kaart nodig bent dan wordt het verhaal anders,want die geven ze niet meer uit en op deze mannier hopen ze dat de irdeto kaarten minder worden in ned maar ik denk dat er nog genoeg kaarten zijn die niet aangemeld zijn.

Dus even zoeken en dan aanmelden lekker c+ pesten:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry voor de later antwoord maar was druk met andere dingen.

Maar wat ik zeg is waar je kunt nog gewoon IRDETO KAARTEN aanmelden die nog niet aangemeld zijn geweest.

Ik heb voor twee weken geleden voor een kennis een kaart laten aanmelden via een dealer in de buurt en er was S'avonds gewoon beeld op de IRDETO kaart.

Heb je zelf al eens met onze vrienden gebelt en naar gevraagt of laat een dealer in de buurt eens bellen die kunnen meestal wel het een an ander regelen want de kaarten zijn door C+ op de markt gebracht om er beeld mee te krijgen.

Anders vraag je aan C+ gewoon het geld van de kaart terug.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ sattelietsmurf

 

ik heb zelf geen nieuwe irdeto kaart, maar een oudje en die werkt al heel lang, en als het aan mij ligt ook nog heeeeel lang blijft werken (voor mij geen overstapaktie van C+)

er was een ander board member (ben) die probs had bij het aanmelden van zijn nieuwe kaart. C+ weigerde schijnbaar botweg de kaart te activeren. (mischien dat sat dealers een streepje voor hebben bij C+??)

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb sinds 1998 een abo op canal+ (basis pakket) Tot nu toe elke keer geupdate zonder enig problemen. Ze ondersteunen Irdeto ook tot 2008 omdat in 1998 ook de laatste ontvangers zijn uitgebracht. Ik zou zeggen gewoon niet meedoen met de overstap actie van hun, ze beloven veel maar doen heel weinig voor veel geld ( 1 zwaluw maakt nog geen zomer ) en je eigen abo aanhouden dan zie ik het wel goed zitten tot 2008.

 

Groetjes,

 

RUUD

Humax 5400 L1.37, @tsat satellite motor, archsat 120cm, toh3.4HoT7.5 NL, funkaart

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wellicht een vreemde vraag, maar stel dat ik alsnog aan een Irdetoe Canal+ kaart kan komen en deze kan activeren, wat heb ik daaraan als ik nog gewoon via 5in1 funfiles illegaal Irdeto kan ontvangen??? Beetje lomp gestelde conclusie, maar jullie begrijpen wel wat ik bedoel!!

 

Ik weet ook wel dat er mensen moeten zijn die wel een geldig abbo-tje hebben om de key uit te lezen voor die lamstralen net als ik die gebruik maken van de funfiles. IEDEREEN DAARVOOR MIJN DANK NATUURLIJK!!!!!

 

Ik heb dit topic gestart met de vraag hoelang Canal+ nog Irdeto ondersteunt, had natuurlijk niet de intensie om een officieel abbo aan te schaffen. Maar wellicht dat iemand mij kan vertellen/uitleggen waarom het toch verstandig is een Canal+ Irdeto kaart aan te schaffen (nu het nog kan naar ik begrepen heb)!!

Ben benieuwd naar jullie reactie...............

 

Met vriendelijke groentenschotel,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kleine uitleg over de ondersteuning van Irdeto wat betreft Canal+.

Zolang er mensen zijn die een Irdeto systeem gebruiken kan Canal+ ze niet verplichten om over te stappen op een Seca systeem (ze bieden het wel aan om een Seca systeem aan te schaffen, dit voor de zogenaamde toekomst met allerlei leuke dingen maar kost natuurlijk weer geld). Dit is natuurlijk niet waar. Het heeft alleen te maken met de Seca 1 naar Seca 2 wisseling. Kijk met de Irdeto systeem kunnen we altijd nog de keys aflezen enz, enz. Als weinig mensen gebruik maken van de Irdeto systeem, heeft het geen nut meer om in Irdeto te coderen dus gaat alles over op Seca2. En ja die is tot nu toe niet gekraakt om gratis naar Canal+ te kijken. Met als gevolg dat alles zwart is.

Alleen via de officiele weg kan dat nog.

Humax 5400 L1.37, @tsat satellite motor, archsat 120cm, toh3.4HoT7.5 NL, funkaart

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet het niet zeker, maar op een andere board heb ik gelezen dat ze dat wel in Rusland en Griekenland kunnen uitlezen maar dan alleen kunnen overzetten op een origineel kaartje van NOVA, dus niet op een gold of fun.

 

Gr.

 

RUUD

Humax 5400 L1.37, @tsat satellite motor, archsat 120cm, toh3.4HoT7.5 NL, funkaart

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...