Ga naar inhoud


SECA2 forum = theekransje


Gast

Aanbevolen berichten

Jongens,

 

Er moet mij even iets van het hart. Al het 'geneuzel' in dit forum over SECA2 begint mij mateloos te irriteren. Persoonlijk ben ik van mening dat SECA2 NOOIT gekraakt zal worden!! Laten wij dit heel heel goed in ons achterhoofd houden.

Verder komt daarbij dat het niveau van het SECA2 forum inmiddels aan het afglijden is naar dat van een theekransje, waaraan zelfs mijn schoonmoeder kan deelnemen.

 

Ellende in het kwadraat dus . . ., waarbij de ©anal Plussen van deze wereld in hun vuistje lachen. (Neem maar van mij aan, dat ook 'onze vrienden' van C+ onze 'fantastische berichtgeving' in dit forum lezen)

 

Ik pleit er dan ook voor om -indien er geen einde komt aan al het niet constructieve 'geneuzel' over SECA2- het SECA2 forum op te heffen.

 

Als er ooit een keer een hack gepleegd wordt (wat ik betwijfel), dan lezen we dit wel in het forum 'nieuws' of in de krant!

 

Laten we ons beperken tot constructieve postings, die alleen serieus bijdragen in het uitpluizen van de werking van het 'SECA2 systeem'.

 

Zo, dit moest ik even kwijt.

 

Groet,

Nico

Link naar reactie
Delen op andere sites


Laat de mensen toch.

Jij als volwaardig kid bent toch niet verplicht om dit allemaal te lezen.

kijk er dan gewoon overheen.

En als volgens jouw seca2 nooit gekraakt zal worden waarom dan hierin lezen?

Kun je beter naar seca forum gaan lijkt mij interesanter voor je.

Hoef je je ook niet te irriteren aan dit en de andere mensen hoeven dan ook niet iedere keer de negatieve uitspraken van de semie genieen aan te horen.

Zolang men geen comm. links ofzo plaatst is er niets mis mee.

 

Dat moest mij even van het hart.

 

greetz <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volledig met u eens Mr Bean,

 

Ik ken niet veel over de seca coderingen zelf, ben mij nu een beetje aan het verdiepen hierin, maar dit loopt wel de spuigaten uit en het ergste is dat al die prietpraat constant van nieuwe leden komt ...

 

Greetz

 

Pinneke

Link naar reactie
Delen op andere sites

OK mensen, genoeg hierover.

Jullie zullen inmiddels mijn nieuwe maatregel Belangrijk Seca 2 nieuws!!! met betrekking tot het posten hier, wel gelezen hebben. Dus als je nog eens een dergelijk "storend" bericht hier aantreft waarschuw je me maar. Dit topic is hierbij gesloten.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...