Ga naar inhoud


Multipro en eeprom int en ext


Gast

Aanbevolen berichten

Het zal wel een vraag zijn die al 1000 x beantwoord is, maar na 3 dagen kan ik het toch echt niet meer vinden:

 

heb de multipro en de heb de files maar heb steeds maar 1 eeprom zonder dat ik kan opmerken dat deze voor intern of extern te gebruiken is. De flash is duidelijk maar ik hoef volgens mij toch niet meer te editten?? Help!

 

gaat om humax 5400z met patch en 6in1

 

Japie <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Aha, zoiets had ik al gelezen, ik heb wel kiosque 10 maar die knippert? zijn zeker de laatste stuiptrekkingen. Is dat ook zo met mmov/xxx die italiaanse zender?? hoe krijg ik overigens weer de juiste frequentie op eurosport nl?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, hij geeft -bad signal- en ik hoorde dat de freq is gewijzigd? klopt dat en kanik dat herstellen via de satteliet of dien ik echt die nulkabel aan te schaffen??

tnx alvast

Link naar reactie
Delen op andere sites

O het gaat om een humax 5400z.

 

Kun jij me wel vertellen waarom er wel 5 .hex eeprom files in een .zip-je zitten?/ en zijn deze allemaal hetzelfde te gebruiken of zit daar weldegelijk verschil in. (vaak maar 1 flash-file)?!?!?!

<img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

De freq. is inderdaad gewijzigd. Maar dit is ,zover ik mij kan herinneren, al halverwege september gebeurd. Als je zoekt op dit board op Eurosport zul je waarschijnlijk genoeg info vinden. Qua freq. zit Euro.. op 11.156 (uit m'n hoofd en een half kratje binnengewerkt).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, Proost.

And remember: A kratje a day, keeps the stress away. (santé) <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...