Ga naar inhoud


settop box pakket of nederlandse kanalen?


Gast

Aanbevolen berichten

heb een originele Canal+ kaart en wil die nu aanmelden

ik kan kiezen tussen alleen de nederlandse kanalen (kost slechts eenmalig Euro 18 voor administratiekosten) of een settop box pakket kost behalve de Euro 18 administratiekosten nog een bedrag per jaar ik geloof Euro 16 of zo)

 

wat biedt dat settopbox pakket nu eigenlijk voor ekstraas?

er staat: automatische herregistratie, maar wat is dat eigenlijk?

ik weet wel Euro 16 per jaar is niet zo veel, maar wat geeft het me meer dan alleen dat nederlandse kanalen pakket? het gaat me eigenlijk alleen straks voor de seca 2 kaart.

eva

Link naar reactie
Delen op andere sites


Mensen,mensen.... het settopbox pakket betekend dat je "garantie" op je kaartje krijgt, dus geen settopbox, geen "gratis" omwisseling van seca 1 naar seca 2.

Verwachte prijs nieuwe seca2 kaart.....70 euro <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Btw hielke2002 herregistratie betekend dat het automatisch gaat dus je hoeft zelf helemaal niets te doen. (als je tenminste het wil houden) <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

het woord zegt het al <automatische herregistratie> dus abbo wordt automatisch een jaar verlengd, dat ze het ook doen zonder settop is natuurlijk <service> haha zit je er weer een jaar aan vast. Settop abbo geeft je een goedkoper 06 nr en garantie op je smartcard, dus als ze een ander kaartje willen gebruiken bij canal zul je gratis een nieuwe ontvangen, dit recht heb je niet bij een gratis abbo hier hangt het af van de afweging van canal+ als ze zeggen dat je er voor moet betalen zal je er aan moeten geloven. (prijs 70 euro).

De mensen die denken dat de blauw/grijze kaart straks overschakeld naar s2 komen denk ik van een koude kermis thuis, maar wat mij betrefd mogen ze gelijk krijgen want dan is de backdoor iniedergeval al gevonden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok cool ik ga dan maar voor het setopbox abbonement. E 15 / jaar is een goedkoop excuus aan vriendin als we onverhoopt eens op zwart gaan. Kan ik C+ de schuld geven. Maak lange dagen en zit er niet op te wachten thuis een lang gezicht aan te treffen omdat het funcardje op zwart gaat. Vind de prijs in tegenstelling tot wat m$ berekend ook niet onredelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo hobbyisten,

Als je geen settopbox-pakket neemt wordt je na 1 jaar zeker uitgeschakeld en moet je opnieuw registreren tegen !8 Euro

heb zelf ondervonden. Mgv. Ido.

 

 

 

Hoge bomen zijn lange planken!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zonder abbo heb je geen verzekering en wordt je kaartje na een jaar niet opnieuw geactiveerd. Het abbo zorgt ervoor dat je kaart automatisch opnieuw voor een jaar wordt geactiveerd. Dit kun je ook zelf doen zonder extra kosten door te bellen met C+. Let er wel op dat dit een duur tel.nummer is waar je eerst een tijdje naar reclame moet luisteren. Waarschijnlijk ben je met bellen dus uiteindelijk meer kwijt dan met het abbo.

 

gr, Rob

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...