Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

B3 portu(9.ayak) ile GND arasýna 10 K lýk bir direnc ile bir kýrmýzý led baglarsanýz kartta sig tararken aktif olur.

Dijital Kart Bilgisi Ekranýndan sýrasýyla, serino/AyarBilgileri/StatuBilgileri alýnabilir.

Serino sunun ilk 4 hanesi Ayar Modu Giriþ Kodudur. Bu kod pin kodu sorulan herhangi bir ortamda kodlandýgýnda,

sistem ayar moduna girerek yanlýþ kod der ve tekrar kod ister. Bu tuþlanan kodlar karta iletilmediði için yanliþ kodlama sayýsýný etkilemez.

Kodlar 555x dir.

x=

0 A448000052 kodlarý karta gonderilmez.

1 A448000052 kodlarý karta gonderilir.(Default).

2 Ayar Modu Giriþ kodu deðiþimi

3 Ulke Kodu Deðiþim modu(Default Turkiye) ilk tuþlamada avrupaya cevirir.

4 Bos

5 Bos

6 Interaktif programlarýn(karta sorulan) kart tarafýndan onay modu.1-Yuklensin(Default)/0-Yuklenmesin (LigTv deki SeriNo gibi)

7 Sig tarama ozelliði modu 1-Aktif(Default)/0-Pasif

8 Acil kart silme ve blokeri pasifleme. (Bu iþlem ozellikle kutunun içine sabitlenmiþ blokerlar içindir.Bloker iptal olduðundan aboneler içindir. Her turlu kod gelir gecer.

9 Karta full silme kodu gonderir. Bu kod ikinci defa caliþtýgýnda hafýzasýndaki sig gonderir.1 sn. silme olayý.

Ornek :

Kartýnýz illegal bir kart ve seri numaranýz 23456876868..

709 . kanala gelip pin kodu yerine 2345 sonra 5550 tuslarsanýz kanal kilidi acilir ve 4852 li kodlar artýk kartýna gelmez.

Bu ayarlarý Ayar Bilgileri kýsmýndan gorebilirsiniz.

S3.3K47G1A1B1I1

Acýlýmý ise:

S3.3 Surum 3.3

K47 ATR si 47 li kart

G A448000052 1-Gecsin / 0-Geçmesin

A otomatik Açma 1-Aktif / 0-Pasif

B Bloker durumu 1-Aktif / 0-Pasif

I Interaktif yüklemeler 1-Aktif / 0-Pasif

Bu program 16f84 e sýðmaz ve çalýþmaz. 16f628 ile 16f84 un bacak baðlantýlarý aynýdýr. Blokerýnýzýn 16f84 chipini çýkarýp 16f628 i yerine takmanýz yeterlidir.

Illegal kart kullananlar endiþe duymanýz normal. Fakat bu programý 1 aydýr kullanýyor ve geliþtiriyorum. Güvenilir olduðuna inanmasam public etmezdim. Sadece ornekteki kodlamayý yapmanýz yeterli. Bunu LNB kablosunu çekip yaparsanýz bu arada gelebilecek 4852 li kodlardanda korunmuþ olursunuz.

Humax da denedim çalýþmýyor. 16000 baud rate de çalýþmasý lazým. Onuda beceremedim

47 ve 54 lerde test ettim çalýþýyor.

Ilk taktýðýnýzdan 15 sn. kadar sonra çalýþýr.

Karta yazma yapmadan once statunun 7F den kucuk olmasýný kontrol ediyor. Buyukse yazmaz

Geplaatst:

Allemaal heel leuk maar,

1 ik kan geen turks.

2 Ik zoek ook crypto maar dan voor hongarije.

3 wie helpt mij hiermee.

Ik denk zo als het digiturk openligt moeten de andere crypto ook open liggen ofniet?

En ik heb hier het progje bruto en ik snap er niets van omdat ik het niet lezen kan.

Wat moet ik hiermee doen en hoe gaat dit en waar moet ik op drukken.

Uitleg mag ook op pm.

gr cb1

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen