Ga naar inhoud


Analyse Log deel 1


Azazel

Aanbevolen berichten

Hallo satvrienden,

 

Met respect voor dit forum en die van topdigital nog even de verontschuldigingen aangeboden door Palmatron. Ik hoop dat hun 'team' in het vervolg een positieve bijdrage kan leveren aan ons en op deze board en hoop op een langdurige samenwerking.

 

Sorry voor het feit dat het in spaans is, en we zouden het enorm waarderen als iemand het zou kunnen vertalen. Dit is toch een stukje belangrijke tekst van mensn van topdigital en het zal ons allen ten gunste komen.

 

 

--------------------------------------------------------------------------

X SAT4all:

Me gustaría que pusieras en tu Foro lo que te voy a decir, por favor:

Mi intención NUNCA fue crear una "guerra" entre Foros ni atacar al vuestro. Muy al contrario. La gente que me conoce, sabe que la intención de PALMATRON es la de hermanar foros y conocimientos, así como la de decir la verdad duela a quien le duela, sabiendo al mismo tiempo reconocer sus fallos.

Mi "fallo" fué o a sido no entender el principio del hilo posteado por AZAZEL. Una vez que me lo han traducido, el resto de lo que he dicho en vuestro foro SOBRA.

Quisiera, desde aquí, pedirle disculpas a todos los miembros de tu Foro y pediros que desde ahora podamos ser amigos en todo los sentidos. Estaremos encantados de poder compartir conocimientos y estudios en todo lo referente al tema de S**A 2.

Espero, sinceramente, que este sea el principio de una larga relación entre nuestros Foros.

Atentamente.

PALMATRON. MODERADOR DE CANALTOPDIGITAL.

 

 

__________________

FORO.CANALTOPDIGITAL.COM OS DESEA FELIZ NAVIDAD.

 

[color:"red"] LLORAMOS JUNTOS, GANAREMOS JUNTOS! [/color]
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 63
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

effe vrij vertaald voor de gene die het laatste bericht van

Azazel niet konden lezen

dit is dus een excuus van de moderator van het spaanse board over de wrijving tussen de boards sat4all.com en de spaanse. lees hier onder verder.

 

SAT4ALL Me gustar a chat to put in your Forum which I am going to say to you, please: My intention NEVER was to create a "war" between Forums and to attack yours. Quite to the contrary. The people who know me, know that the intention of PALMATRON is the one of hermanar forums and knowledge, ace as the one to say the truth he hurts that hurts to him, at the same time knowing to recognize its failures. My "failure" 4u or to be not to understand the principle of the thread posted by AZAZEL. Once they have translated it, the rest of which I have said in your forum SURPLUS. It wanted, from aqu, to request excuses to all the members of your Forum and predir to him that from now on we pruned to be friends in all the senses. We will be enchanted of being able to share knowledge and studies in all the referring one to the subject of S**A 2. I hope, sincerely, that this it is the long principle of one relation between our Forums. Kindly. PALMATRON. CANALTOPDIGITAL MODERATOR.

 

Greets satfreek

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet of iemand van jullie wel eens heeft geprobeerd om wijs te worden uit die Babelfish (of andere) vertalingen, maar ik kan er geen touw aan vastknopen. Dus laat ze a.u.b. achterwege.

 

Zoals Toxic al schreef, het is een NEDERLANDSTALIG board en dus is hier nederlands de voertaal.

 

GEEN andere talen meer en dus ook geen automatisch gegenereerde vertalingen meer, waar toch niemand iets aan heeft.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Duwgati,

 

Dat ben ik helemaal met je eens.

Er wordt vaak een anderstalig bericht geplaatst

zonder (veel) commentaar.

M.a.w. zo van: zoek het verder zelf maar uit.

 

Degenen die zo'n bericht plaatsen begrijpen de

strekking van dat bericht en zijn veelal in staat

om het ook vertaald op deze site te zetten.

Maar ja, dat kost nu eenmaal moeite en dus

laat men het maar zo.

 

Zelf probeer ik steeds anderstalige berichten

meteen vertaald hier te plaatsen.

Bij deze een oproep aan anderen om dit

ook zoveel mogelijk te doen.

 

Maar hoe zit het met nieuws-onderwerpen die

veelal onvertaald geplaatst worden?

En met onderwerpen waarbij i.v.m. specialistische

kennis van buitenlanders de voertaal

bijvoorbeeld Engels is?

En ook met topics van mensen die pas sinds

korte tijd in Nederland verblijven en

hun berichten in een buitenlandse taal plaatsen?

 

Als Toxic[Q], Duwgati en andere mensen de taalkwestie

zo belangrijk vinden wordt dit dan (alsnog) in de

spelregels van Sat4all opgenomen?

 

 

Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

sattaz

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap het niet helemaal deze jongens doen toch hun best wie het niet wil lezen doet dat toch niet, als je er niets van snapt je hoeft je aangesproken te voelen de enige reden dat mensen dat zeggen is gewoon omdat ze dit lezen omdat ze graag willen dat seca2 wordt gebroken en hun er als eerste bij zijn.

Ik vind het jammer dat we deze kant op gaan met z'n allen deze jongens vragen gewoon om hulp moet dat dan allemaal via PM dan kan je net zo goed naar een chat pagina gaan en daar prive gaan chatten.

 

Greetz,

 

Sijberman.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stelletje zeikerds hier ....er is ook nooit wat goed ..

Ik zal hier dan ook geen berichten meer plaatsen ...in dit seca2 forum ...wilde aleen maar helpen vertalen wat er werd gezegt dat er geen ruzie meer is met dit board en het spaanse ...dit is aleen maar voordelig ...maar als iemand niet de moeite neemt goed ! te lezen kan ik er niks aan doen ...en ja babelfish is geen beste vertaler dat klopt ...

maar het was belangrijk om het neer te zetten hier ....maar helaas voor andere is dat niet belangrijk .

Maar goed ik bemoei me er ook niet meer mee hier dat lijkt me beter ...want anders gaan er te veel fingers heen en weer en daar is het board niet voor lijkt me .

Vriendelijke groet satfreek .

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja satfreek ben het helemaal met je eens, neem je de moeite om ut ff door een vertaalmachine heen te gooien is het ook weer niet goed. ALs iemand het niet wilt lezen dan lees je het gewoon toch niet. Verbied dan ook alle vreemde talen hier neer te zetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Duwgati

Nogmaals sorry voor het feit dat ik het stukje tekst niet in het Nederlands heb gepost. Ik waardeer jullie standpunt, en sta er ook volledig achter.

 

@Satfreek,

Bedankt voor de vertaling die je voor me hebt gedaan. Ik voel me een beetje schuldig voor het feit dat je door mij in deze situatie bent terechtgekomen, en wil je daarom ook vragen dat we respect moeten hebben voor beslissingen genomen door moderators, en vooral de regels van het board.

Het is mijn fout en zal het ook meteen rechtzetten, en in het vervolg zal ik de moeite nemen om dit soort teksten direct naar het Nederlands te vertalen.

Enne ga vooral door met het plaatsen van berichten op het seca2 forum!

 

@Allen

Gezien het belang van de samenwerking tussen ons en topdigital, waar zeer grote kenners rondlopen, vind ik het uiterst belangrijk dat dit stukje tekst door iedereen te lezen moet zijn.

 

X SAT4all:

Ik zou het zeer waarderen als je alles wat ik nu zal zeggen op het sat4all forum wil plaatsen, a.u.b.:

Mijn intentie was nooit om een 'oorlog' te creeren tussen de forums onderling, en ook niet om jullie groep te aanvallen. In tegenstelling zelfs.

Iedereen die me kent, weet dat ik altijd de intentie heb om het gezamelijk delen en bij elkaar brengen van forums en kennis, zo ook als altijd eerlijk proberen te zijn, al doet dit soms pijn, wetende ook dat ik fouten kan maken.

Mijn 'fout' was of is het begin niet begrijpen van de topic gestard door AZAZEL. Eenmaal toen deze mij vertaald werd aangereikt, de rest wat ik heb gezegd in Uw forum, was teveel gezegd.

Ik zou, vanaf hier, heel graag mijn verontschuldigingen willen aanbieden aan alle leden van dit forum en vragen dat vanaf nu we vrienden zouden kunnen zijn, in meerdere kwesties. We zullen ontzettend blij zijn als we gezamelijk alle kennis en studies zouden kunnen uit wisselen met jullie, betreffende alle zaken m.b.t. seca2.

Ik hoop, eerlijk gezegd, dat dit een begin is op een langdurige relatie tussen onze leden van beide forums.

 

Vriendelijke Groeten

PALMATRON. MODERATOR VAN CANALTOPDIGITAL.

 

 

Saludos!

 

'Azazel miembro del equipo RAIDEN, la resistencia.'

 

 

 

[color:"red"] LLORAMOS JUNTOS, GANAREMOS JUNTOS! [/color]
Link naar reactie
Delen op andere sites

Compadre,

tezamen zijn we sterk.

Onenigeheid, misverstanden, onbegrip zullen altijd ons pad kruisen.

Laten we daarom vooral niet ons gezamenlijk doel uit het oog verliezen.

Met ons allen proberen we digitale televisie in welke encryptie dan ook te doorgronden en als studie materiaal, voor hen die het interesseert, beschikbaar te stellen.

Iedereen mag weten dat ik je(middels een PM) gevraagd heb voorzichtig te zijn met het vermelden van nicks e.d. omdat het, het werk van onze tegenstanders vereenvoudigd.

Als er dus, zoals nu blijkt, organisaties cq personen zijn die klaarblijkelijk wel expliciet genoemd willen worden. Mijn zegen hebben ze.

Ik voor mij was wel ingetogen met de gacamoufleerde melding.

Ik zal nog steeds achter de schermen mijn steentje bijdragen al dan niet onder de hier bekende nick Avensis.

Saludos,

Avensis

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Steek je er een uur de tijd in om alles op het Seca2 forum te lezen, staat er alleen maar gezeik in. Met alle respect maar kunnen degenen die denken dat ze SECA2 kunnen kraken dan eerst wat plaatsen als het echt zover is. Dat bespaart een hoop gezeik en gescheld en de leken onder ons een hoop leeswerk!

Ja ik weet het, sommige zullen zeggen lees het dan gewoon niet, maar als jij ergens een bord ziet staan met: gratis vrouwen met grote prammen dan ga je toch ook kijken?

Kom je mooi van de koude kermis thuis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk komt dat omdat jouw doel enige is om voor niets te kijken naar seca2 uitzendingen.

Als je interesse hebt in de manier waarop seca2 werkt en de ideeen omdat open te breken dan zijn deze postings wel interessant.

Deel je deze interesse niet beperk je dan tot de andere sekties.

Het enige echte gezeik is namelijk jouw posting <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik moet alanS groot gelijk geven, je weet dat sommige jongens uiterst hun best doen om voor ons dingen uit te vinden waar wij geen verstand van hebben( geldt niet voor iedereen,er zijn toch die et wel hebben op deze board), dus zeuren moet je doen in de zeurbox( hierbij aan de moderatoren open een zeurbox voor demensen die graag zeuren!)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...