Ga naar inhoud


Waar is 16/9 C+


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo mede-hobbyisten. Na veel geknutsel ben ik er in geslaagd om de nieuwe keys ingevoerd te krijgen EN HET werkt weer .... behalve C+ 16/9. Deze geeft wel beeld en geluid maar zonder sync. Ook adviezen inzake Premiere zie ik graag middels dit board.

Wie heeft een advies voor deze starter. Ik ben niet blond, maar kom er niet uit. Mijn set bestaat uit Strong 4375 met Cryptoworks CI met Goldcard.

Met grote dank voor het geboden advies.

<img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb dat probleem ook gehad, bij mij stond de receiver op auto, bij 9/16 uitzendingen gaat de receiver automatisch over op 16/9 mijn 4/3 TV kan dat niet aan. Wellicht heb jij dat probleem ook. Toen ik mijn receiver op 4/3 zette was het probleem over. mijn 16/9 TV had in beide standen geen probleem met C+ 16/9 alleen de 4/3 tv's elders in het huis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je reactie, maar dit was niet de oplossing. Dit had ik ook al gedaan. Ik heb het idee, dat er ergens, OF in het eepromfile OF de picfile toch iets gewijzigd moet worden, maar wat weet ik niet.

 

Met dank voor je moeite.

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" /> Ik ga je per mail gestuurde advies opvolgen. Als dat al of niet gelukt is laat ik je dat nog even weten.

Zou het een oplossing KUNNEN zijn om een nieuwe firmdate te installeren? Dan ga ik daar ook naar op zoek.

 

Mvgr

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nieuwere firmware als dat je hebt kan natuurlijk nooit kwaad laatste udate via Astra was dacht ik van 30 januari so trek je conclusie. Gegroet Tawan <img border="0" title="" alt="[Tong]" src="images/icons/tongue.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...