Ga naar inhoud


Free To View Skycard


Gast

Aanbevolen berichten


eh, ja voor misschien niet... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> aan de andere kant zou ik de free to view zenders Channel 4, Five, ITV 1 & 2 wel graag aan ontvangen... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

alleen te ontvangen met een originele skybox,

wat ik wel weet is als je het type skybox neemt die door philips is gemaakt je op de print een aanpassing kan maken zodat hij zonder abo ook werkt,

vraag me verder niet hoe precies de aanpassing is, dat weet ik ook niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben het ermee eens, super goeide zenders, ITV's en Channel 4. Je hebt dus inderdaad een nieuwe FTV kaart nodig, P2 met het huisje erop. Het goede nieuws is dat er nog steeds sprake van is dat volgend jaar Channel 4, en de ITV's e.d. ook naar FTA gaan, omdat het systeem via BSkyB nogal veel kost ( kaartjes e.d. dus dezelfde reden waarom BBC FTA is gegaan ). Hopen maar dat dit gebeurd! Nog wel even geduld! Contract van deze zenders met BSkyB loopt tot volgend jaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop dat je gelijk hebt Electric-Man, maar ik denk het haast niet. Als C4/Itv free to air zouden gaan, waarom hebben ze dan een kaartwissel gedaan? Dat kost ze kapitalen en het lijkt me niet logisch dat ze dan een aantal maanden erna FTA zouden gaan. De nieuwe P2 kaarten zijn voor 2 jaar gegarandeerd.

 

ROn

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Kan hier heel veel over schrijven maar even in het kort:

 

Zoals je vast wel weet, is deze kaartwissel alleen maar gedaan voor de kijkers die geen Sky Abonnement hebben. Dus die kijkers die alleen maar de kanalen willen ontvangen die men gratis moet kunnen ontvangen ( omdat men nog steeds kijk/luister geld betaald in het Verenigd Koninkrijk ). ITV/Channel 4/5 lifte mee op de BBC kaartjes die voor de distributie zorgden, deze kaartjes werken niet meer omdat BBC het contract met BSkyB af heeft laten lopen. Hierdoor dus kaartwissel naar zgn. Solus kaarten ( ITV e.d. zitten met twee problemen, namelijk, ze moeten wel (bijna) gratis te ontvangen zijn ( ze zijn publiek, hoewel commercieel gefinancierd ) maar hebben ook een contract met BSkyB. ITV e.d. zijn natuurlijk al FTA via Digital Terrestrial en Analoog Terrestrial, de overheid wil een einde maken aan Analoog terrestrial om geld te besparen, zodra dit gebeurt zal ITV plus de rest zo wie zo FTA gaan, maar het is nog waarschijnlijker dat men voor die tijd het contract met BSkyB dat tot einde 2004 loopt, af zal laten lopen. En dat betekent dus dat per ( waarschijnlijk 1/1/05 al ) ITV wil volgens mij echt wel van Robert Murdoch's BSkyB af. Er zijn nu veel meer bedrijven die kunnen wat BSKyB kan, en FTA betekent simpelweg meer kijkers! En dus meer inkomsten. Maar dat is weer een ander verhaal. Mijn voorspelling, ITV en Channel 4/5 etc. binnen een jaar 100% FTA, waarschijnlijk via 2D. De nieuwe kaart is inderdaad twee jaar gegarandeerd. Dus zal je inderdaad ook via het kaartje kunnen blijven kijken naast FTA.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...