Ga naar inhoud


NU OP VTM: PLANCKAERTS


Gast ChicoMarx

Aanbevolen berichten

Citaat:
@All,

het probleem bij een heleboel van dat soort gasten is dat als ze enige roem hebben vergaart ze volledig naast hun schoenen gaan lopen en met geld smijten.
Ik weet niet precies waarom, maar ik kan me bij Planckaert toch ook wel voorstellen dat ie iets te goed van vertrouwen is geweest in louche zakentypes. Als men weet dat iemand geld heeft, komt men met allerlei fantastische investeringen enzo om die beroemdheid van zijn geld af te helpen. Een beetje sneu eigenlijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites


In het programma Holland Sport op Ned.3 is het idool

van velen, Eddy Planckaerts, momenteel te zien.

Voor de die hards is er nog een herhaling om 23.59 uur <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

 

Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

sattaz

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op die wielersite stond ook nog dit stukje:

 

Citaat:
Oud-wielrenner Eddy Planckaert is door de Gentse rechtbank van koophandel failliet verklaard, zo meldt Het Laatste Nieuws. Planckaert had onder meer een handel in parket, in Polen. Zijn zakenpartner zou hem bedrogen hebben. Twee jaar geleden moest Planckaert ook al aanzien dat zijn houtbedrijf in Litouwen failliet ging. Hij werd er zelfs bedreigd.

 

"Ze zeggen dat een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen stoot, maar mij hebben ze wel liggen gehad".

 

Planckaert is 42. Hij won onder meer de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de groene trui in de Ronde van Frankrijk.

 

Eddy Planckaert: "Er werd slecht geïnvesteerd. Mijn zaakvoerder in Polen zei dat het een kwestie van tijd was, maar er was meer aan de hand. Hoe het geld besteed werd, was heel duister. Rekeningen bleven onbetaald, ik geloof ook dat hij verliefd werd op de meisjes"

 

"Geld heb ik niet meer. Ik heb altijd gezegd dat ik niet de rijkste man op het kerkhof wil zijn. Maar als ik niet uitkijk, word ik nog de armste."

 

Planckaert woont sinds vorig jaar met vrouw en drie kinderen in het Waalse Nassogne. "Ik hoop dat ik links en rechts wat wordt opgevangen. Plannen heb ik voorlopig niet, alleen dat ik vooruitkijk en positief wil blijven."

(HLN-VRT)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, ik zie het. Was ff een losse opmerking. Leuke site trouwens, die zal ik nog vaker bezoeken, want om een of andere reden ben ik nu het wielrennen enthousiast aan het volgen. Andere jaren doe ik dat dan weer helemaal niet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...