Ga naar inhoud


easygoerik

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door easygoerik

  1. Ondanks het feit van 'redelijke tijd voor noppes' kijken, had ik het toch graag anders gezien. Satelliet technologie blijft gewoon iets fraais. Ben even kwijt hoe lang geleden het is, maar er was een tijd dat het 'standaard' (dus zonder Thema zenders) pakket alle NL zenders betrof en dan was je klaar voor 10,- euro. Ik heb gewoon meer vertrouwen in een signaal via de schotel dan DVB T2 of IPTV. Internet weg, alles weg. GSM mast storing, DVB mogelijk weg. 😉 En daarbij, ik val in herhaling maar voor NPO1 zeker geldt: 'rampenzender', dus die moet je op alle mogelijk manier gewoon vrij kunnen zien.
  2. Zeker, wellicht beetje off topic maar ik blijf het bezopen vinden dat wettelijk gezien Canal Digitaal niet 'verplicht' wordt om igv NPO1, 2 en 3 door te geven. Er was ooit een tijd dat alleen de basis zenders gewoon vrij te ontvangen waren. Nu moet ik voor rampenzender een digitenne sprietje gebruiken. Net toch nog eens naar de actuele abbo prijzen gekeken .. ach ach, dat ze uberhaupt nog klanten hebben.
  3. Bij mij; list 0 from 01/01/1990 to 13/03/2024. Geen andere zinnige info te zien. Ik gebruik 2 simpele Sab titan micro SE ontvangertjes. Heb nog oudere titan staan om een module in te stoppen. Einde abbo was 4e kwartaal 2021, dus heb ruim 2 jaar nog werkende kaart gehad.
  4. Excuus voor onderlijning, foutje.. ik zal eens naar die datum / PBM bekijken. Als het niet meer werkt, is het ook prima. Heb Canal Digitaal toch ruim 17 jaar gesponsord en de laatste 1.5 jaar niet meer.
  5. Hier is de kaart gisteren net NA de 'Slimste' ook op zwart gegaan. Nu volg ik eerlijk gezegd de laatste ontwikkelingen niet zo .. maar het zomaar niet de kaart hoeven te zijn maar je kaartlezer. Zou bijna rondvragen: van wie mag ik even een witte module lenen om te testen? 😉
×
×
  • Nieuwe aanmaken...