Ga naar inhoud


Fluppe0610

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Fluppe0610's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik ben er mee aan de slag gegaan, dankzij alle tips en de conclusie waar ik ben toegekomen dat de Nino geen interne wifi had (dus dongle gekocht) Heb ik de hele zaak werkend. Ook Eleven Sports. Super bedankt aan allen !!!
  2. Dank aan alle om hier over mee te denken. Ik ga er mee aan de slag.
  3. Oei vertaling even meegeven 😜 mom die extra regel toe te voegen moet de Edision aan de pc? Hier heb ik geen ervaring mee. Is er ergens een duidelijke instructie van?
  4. Ik kon Eleven niet bekijken op de kleine progressive. De OS Mini heeft het altijd gewerkt. Zo een mapping regel toevoegen dan niet ie aan de computer neem ik aan?
  5. Zo enige vooruitgang. Deze ochtend de smartcard werkend gekregen. OSCAM is werkende nadat bij all clients enkel de dvbapiau enabled heb en na reboot kwam deze online. Verder idd lower card TVV geselecteerd bij all readers. Ik kan de meeste zenders zien. Echter toch nog rest problemen. Met betrekking tot de OSCAM, kanaal 30 (Eleven Sports NL) decodeert hij niet ( wil ik net die kunnen bekijken als ik de decoder mee heb in de caravan). OSCAM Status 1.3.1 en OpenPLI 7.3. Brengt me naadloos naar een ander issue. Heb zowel OpenPLI 7.3 als 8.2 geflashed en bij beiden vind ik geen WLAN connectie, deze zit echter wel in de OS Nino + ingebouwd? Heb beide PLI images gedownload in de sectie van de Nino+ Vreemd dat de oude OS Mini die thuis draait met OpenPLI 4 wel alles probleemloos doet.
  6. Ja klopt. Ik zal morgen wat posten hierover. Ik probeer wel via tv de oscam werkend te krijgen. Ben niet ervaren met dit aan de computer te hangen. Zal morgen wat foto’s posten
  7. Ja dat heb ik gedaan maar krijg een foutmelding hierop 😔
  8. Allen bedankt om mee te denken maar ben ondertusssen dus overgegaan tot de aankoop van een Edision OS Nino +. OpenPLI erop en OSCAM ... smartcard erin. Alle zenders laden. En geen beeld de OSCAM lijkt niet mee te werken. Alle enkele malen restart van de softcam maar lukt niet. Kan iemand me verder helpen?
  9. Hoi, Iemand die me kan helpen? Ik ben in bezit van een super handig ontvangertje Edision progressiv HDc+. Dit gebruik ik al lang in mijn caravan maar sinds de wijzigingen op de tv vlaanderen zenderlijst kan ik aantal zenders niet meer ontvangen. Als ik probeer de zenders te updaten mbv "fastscan", tv vlaanderen lukt dit niet. Kan ik ergens een update downloaden zodat de transponder lijst voor tv vlaanderen geupdate is? Toen het decodertje origineel gekocht is heb ik toen ook een update gekregen om mijn smartcard + zenders te laten werken voor TV Vlaanderen. Bestand toen was genaamd Kunibert.progressiv.nano.1364.28042016.abs Thx Filip
×
×
  • Nieuwe aanmaken...