Ga naar inhoud


mjvans

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mjvans

  1. 5 uren geleden, Tonskidutch zei:

    Er zijn moderne TV's waar een satelliet tuner inzit en geschikt zijn voor de CI+ Cam van TVVlaanderen en waar Android apps op draaien indien je de internet aansluiting gebruikt. Dus

    Precies dat heb ik sinds kort. Een nieuwe Philips tv met ingebouwde sat tuner en Android. Alle apps plus sat op één apparaat, met één afstandsbediening. Bluetooth Keyboard en game controller werken ook. De snelheid is uitstekend. Werkt zelfs met de steam link app om games van de pc op het grote scherm te spelen. De beste oplossing om van die losse kastjes af te komen.

  2. Van Canal Digitaal komt een bericht waar we niet veel aan hebben. Maar goed het is beter de klanten te informeren dan totale stilte.

     

    LIVE FORMULE 1 KIJKEN
    Vanaf 18 maart
     
    Op 18 maart 2022 begint het nieuwe seizoen van de Formule 1. De races zijn niet meer live te zien op Ziggo Sport, maar via de streamingsdienst Viaplay. Bij Ziggo Sport kan je nog wel de samenvattingen en hoogtepunten bekijken in het
    Ziggo Sport Race Café.

    Hoe kijk je Formule 1 bij Canal Digitaal?
    Wij hebben nog geen speciale deal met Viaplay zoals Ziggo en KPN. Maar gelukkig is Viaplay een streamingsdienst net als Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Wil je niets missen? Sluit dan direct bij Viaplay een abonnement af. Of kijk op
     Formule 1 voor andere opties.

    We zijn nog wel in gesprek met Viaplay om dit als premium-pakket aan te bieden. Hopelijk daarover later meer.

     Een sportief weekend!
    Hartelijke groet,
    Team Canal Digitaal

    • Like 1
  3. En ik ga voor Philips. Een nieuwe 936 die heeft ook een LG OLED+ (EVO) paneel. Deze heeft ook een prima ingebouwde sat ontvanger. Ik vind het een groot voordeel ten opzichte van mijn oude losse sat ontvanger. Veel sneller, beter beeld, één afstandsbediening. Alles werkt zoals het moet, geen gezeur meer met onstabiele software images en niet werkende extensies. Android TV heeft de meeste apps en een actieve ondersteuning.

    Ook de Soundbar van B&W is geïntegreerd in dit model.

  4. 44 minuten geleden, Old Satterhand zei:

     

    Toen ik enige jaren geleden zo'n Common Interface kaart als 2e kaart aanschafte, stonden alle zenders 1 maand open, op die kaart.

    Is dat nog steeds zo?

    Ja de Film+ en sport kanalen heb ik nu ook open.

    33 minuten geleden, Mimisiku zei:

    Alleen bij nieuwe abonnee's. Grace period hangt af van het moment van insteken en verwerking bij CDS.. Meestal maar 2 weken....

    @mjvans Mezzo en eSportsOne werkt ook op een losse kaart.

    Die werken echt niet met mijn oranje kaart en oscam. De zwarte CI gebruikte ik niet die gaf blokkerig beeld.

  5. 1 minuut geleden, Tonskidutch zei:

    nu ja dat lijkt ons evident als je niet meer op een fatsoenlijke wijze kunt sharen in je eigen woning voor meerdere familie leden die op hun slaapkamer iets anders willen zien

    OF wegens meerdere opnames die je tegelijkertijd wilde maken zodat je die nadien op je gemak kan terugzien en reclame overslaat.

     

    maar als je die weelde noch niet kende is een CI+ ook leuk 🤣

    Ok duidelijk ik heb daar geen last van. Beide punten hebben voor mij geen waarde. Ooit een keer wat opgenomen toen ik het af wilde spelen bleek de schijf gewist bij een herinstallatie van het OS. Nee opnemen het boeit me niet er komt wel weer wat anders wat ik wil zien.

  6. 11 uren geleden, Mimisiku zei:

    Dat is geen losse kaart, maar zo’n walgelijke CI+ module met ingebouwde kaart. 

    Wat is nu precies het nadeel van deze module ten opzichte van een kaart?

    Ik kon niet alle zenders ontvangen met de smartcard, nu heb ik gisteren zo'n module ontvangen steek hem in de ontvanger en het werkt incl. mezzo en esports.

  7. Waarschijnlijk zitten bij je album plaatjes embedded in de mp3 of flac files. Bij sommigen blijkbaar niet.

    Wat je kan doen is één folder.jpg in de album directory plaatsen. VLC en ook Foobar gebruiken die dan voor het hele album. Dat is de meest efficiënte manier.

    Met VLC kan je ook het bestand waar het plaatje ontbreekt aanvullen door rechts klikken en Informatie en dan weer rechts klikken op de lege plek waar de album art moet staan. Je kan dan klikken op Albumhoes downloaden.

    • Bedankt 1
  8. Hou er rekening mee dat je email adres verandert. Dat kan problemen geven voor vernieuwen van registraties op diverse sites. Iets wat vaak vergeten wordt.

    Als je een lijstje hebt kan je ze nu nog omzetten naar een provider onafhankelijk email adres van bv. google of outlook.com.

    Het zou fijn zijn als providers daar eens in samen werken.  Een soort van overstapservice. Maar providers en service, samenwerken ...?

     

  9. Op 15-12-2020 om 11:04, Tonskidutch zei:

    Niks mis mee hoor.

    Luister zelf ook nog wel terug in de tijd. (Net als het licht dat van een ster komt die dat licht al miljoenen jaren geleden uitzond.)

    Er zijn zelfs mensen die nu nog naar Beethoven luisteren. ;)

     

    Muziek is nu eenmaal smaakgevoelig.

    Ludwig van Beethoven is 250 geworden vandaag.

  10. Openmips 5.3 en installeer de extensie Oscamsmartcard van uit het menu.

    Wat de "beste firmware" is heeft ook niemand mij kunnen uitleggen, je zal het zelf moeten testen.

    Feit is wel dat de Openmips speciaal voor de GB gemaakt is en er standaard op gezet word, daardoor misschien ook de beste ondersteuning voor wat betreft deze hardware.

  11. Ha we gaan gelijk op. Ik heb gisteren een Logitech K400 Plus aangeschaft. Die werkte direct, behalve de touchpad, die doet het vreemd genoeg niet in de browser, de muisknoppen wel. Maar de 400 is dan ook geen bluetooth toetsenbord. Wireless 2.4G keyboards werken alsof het bedraad usb is die doen het altijd. Maar hoe de functietoetsen in te stellen moet ik ook nog uitzoeken.

    Nu hebben ze van Gigablue zelf ook een remote met keyboard en touchpad, die zal het ongetwijfeld wel probleemloos doen, maar ik vind het nogal kleine toetsjes.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...