Ga naar inhoud

mjvans

Leden
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mjvans

 • Titel
  Sat4all Lid
 1. Waarschijnlijk zitten bij je album plaatjes embedded in de mp3 of flac files. Bij sommigen blijkbaar niet. Wat je kan doen is één folder.jpg in de album directory plaatsen. VLC en ook Foobar gebruiken die dan voor het hele album. Dat is de meest efficiënte manier. Met VLC kan je ook het bestand waar het plaatje ontbreekt aanvullen door rechts klikken en Informatie en dan weer rechts klikken op de lege plek waar de album art moet staan. Je kan dan klikken op Albumhoes downloaden.
 2. Hou er rekening mee dat je email adres verandert. Dat kan problemen geven voor vernieuwen van registraties op diverse sites. Iets wat vaak vergeten wordt. Als je een lijstje hebt kan je ze nu nog omzetten naar een provider onafhankelijk email adres van bv. google of outlook.com. Het zou fijn zijn als providers daar eens in samen werken. Een soort van overstapservice. Maar providers en service, samenwerken ...?
 3. Ludwig van Beethoven is 250 geworden vandaag.
 4. F1 komt op Ziggo Sport Select dat zit ook in het CanalDigitaal Royaal pakket. Kan niet uit je verhaal opmaken of je grootouders al een CD abonnement hebben maar dit is een optie.
 5. De meeste films zijn nieuw voor me. Ik kijk vooral documantaire en nieuws. Het viel me dan wel op dat ik de film Elektra van gisterenavond bij de vorige gratis Film1 actie ook gezien heb. Herhalen ze veel?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.