Jump to content

mjvans

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. Ik betaal nu €36,95 voor Royaal. Dat klopt volgens de prijzen op de site. Of ik dit behoud is afhankelijk wat er met de F1 zenders volgend jaar gaat gebeuren. Nu zit Ziggo Select voor de F1 nog inbegrepen in Royaal.
 2. Ik heb zojuist het gele boekje maar besteld bij SDU. Mag maandag voor een eerste prik.
 3. Deze file dan? org.videolan.vlc https://wiki.videolan.org/VSG:ResetPrefs/
 4. Zoek naar je instellingenbestand genaamd vlcrc. Op Macos zou ik niet waar dat dan precies staat. Onder Windows is dat ergens onder ...appdata\roaming\vlc. Staat daar iets als "video-filter=.." zet daar dan een # voor. Of zoek op iets van zoom en zet er een # voor. Reset voorkeuren kan misschien ook helpen maar dan ben je mogelijk meer instellingen kwijt.
 5. Ja de Film+ en sport kanalen heb ik nu ook open. Die werken echt niet met mijn oranje kaart en oscam. De zwarte CI gebruikte ik niet die gaf blokkerig beeld.
 6. Ok duidelijk ik heb daar geen last van. Beide punten hebben voor mij geen waarde. Ooit een keer wat opgenomen toen ik het af wilde spelen bleek de schijf gewist bij een herinstallatie van het OS. Nee opnemen het boeit me niet er komt wel weer wat anders wat ik wil zien.
 7. Wat is nu precies het nadeel van deze module ten opzichte van een kaart? Ik kon niet alle zenders ontvangen met de smartcard, nu heb ik gisteren zo'n module ontvangen steek hem in de ontvanger en het werkt incl. mezzo en esports.
 8. Waarschijnlijk zitten bij je album plaatjes embedded in de mp3 of flac files. Bij sommigen blijkbaar niet. Wat je kan doen is één folder.jpg in de album directory plaatsen. VLC en ook Foobar gebruiken die dan voor het hele album. Dat is de meest efficiënte manier. Met VLC kan je ook het bestand waar het plaatje ontbreekt aanvullen door rechts klikken en Informatie en dan weer rechts klikken op de lege plek waar de album art moet staan. Je kan dan klikken op Albumhoes downloaden.
 9. Hou er rekening mee dat je email adres verandert. Dat kan problemen geven voor vernieuwen van registraties op diverse sites. Iets wat vaak vergeten wordt. Als je een lijstje hebt kan je ze nu nog omzetten naar een provider onafhankelijk email adres van bv. google of outlook.com. Het zou fijn zijn als providers daar eens in samen werken. Een soort van overstapservice. Maar providers en service, samenwerken ...?
 10. Ludwig van Beethoven is 250 geworden vandaag.
 11. F1 komt op Ziggo Sport Select dat zit ook in het CanalDigitaal Royaal pakket. Kan niet uit je verhaal opmaken of je grootouders al een CD abonnement hebben maar dit is een optie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.