Ga naar inhoud

checkeddy

Leden
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Over checkeddy

 • Verjaardag 05/07/1951

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Genk-Belgie
 • Interesses
  wandelen-computer-satteliete-campinggebeuren-

  enz

Recente bezoekers van dit profiel

956 profielweergaven
 • Ger

checkeddy's prestaties

 1. Deze mail ook ontvangen deze morgen. Nooit lid geweest van Joyne of dergelijke.
 2. Denk ook dat ze bijna gelijkaardig zijn alleen een ander kleurtje en naam .Eenvoudig in gebruik.
 3. Ja hangt er natuurlijk vanaf waarvoor je het toestel wil gebruiken , als het is om enkel je eigen schotel of die van een vriend af te stellen dan volstaat de satlink 6933 ruim voldoende. Je aanbevolen meter ligt ook in een veel hogere prijscategorie om enkel maar voor instellen eigen antenne te gebruiken . Zonde om hem dan in je kast te leggen tot......?
 4. Hallo, had ook een satlink 6906 en gebruik nu de Satlink 6933 . Eenvoudig toestel in gebruik met als nadeel dat je geen gewoon tv-beeld hebt maar dat vindt ik niet erg. Schotel is gemakkelijk af te stellen met de 6933 , ook veel tips op youtube hoe en wat je ermee kan.
 5. Epg gaat maar tot donderdag middernacht op mijn Mutant HD51, instellingen veranderen helpt niet. Ik gebruik TVVlaanderen.
 6. Heb je een televisie van minder dan 10 jaar oud, dan vergt de switch niet meer dan het opnieuw instellen van je televisiezenders via het menu van je televisie. Voor oudere televisies zal je een digicorder moeten laten installeren. Die kan je het eerste jaar gratis huren. Telenet verzekert dat de omschakeling van analoog naar digitaal ook geen invloed zal hebben op het zenderaanbod, beeldkwaliteit en abonnementsprijzen. Heb ik ook gedaan tevens op mijn Xtrend Et8000 en alles zou nu in orde moeten zijn volgens mijn info kanaal van Telenet. In het slechtste geval kan ik nog altijd omschakelen naar een CI+ kaartje (tv is ook geschikt). Afwachten dus. Voorlopig loopt het op mijn Et8000 en op de TV.
 7. Klopt , had de losse tuners vroeger al eens geprobeerd maar ontving toen maar een 7 tal tv zenders nu dus 31 tal. Wou mijn schotelantenne ook niet verder uitbreiden (Lnb bijplaatsen - splitser enz ).Daarom voor deze oplossing gekozen , dacht dus dat het zonder CI+ kaartje niet ging. Nu wel dus.
 8. Klopt , is het compacte signaal , wou geen CI+ kaart kopen als het niet nodig was daar ik 2satontvangers heb met tvvlaanderen pakket erop wat ruim volstaat. Had alleen enkele zenders niet waaronder La Une en BBC 1-2 die wel op de kabel zaten maar die ik niet kon gebruiken om op te nemen. (tuinprogramma's voor de vrouw). Nu dus wel mogelijk op mijn extra Xtrend Et8000 kabeluitvoering. Heb er openAtv 6.4 op staan.
 9. Heb mijn twee DVB -C (digitaal) kaartjes in de Xtrend Et8000 geplaatst en ziedaar ik kan zonder problemen 32 TV zenders ontvangen (pakket zonder CI+kaartje op de kabel) waaronder de TV kanalen die ik wou opnemen wat zonder problemen gaat. Dus probleem opgelost zonder CI kaartje (maakt waarschijnlijk meer zenders zichtbaar maar niet nodig ). Het topic mag worden gesloten.
 10. Ga het dan deze week ergens proberen en zal het resultaat hier verder melden. Moet nog een CI+ kaartje aanschaffen.
 11. De tuners zijn digitale DVB-C en DVB-T tuners (combi tuner). Et8000 zou geschikt zijn met gebruik van ciplushelper plugin en digitale DVB-C tuner denk ik.
 12. Ok bedankt voor de snelle reactie , één opname volstaat voor mij.
 13. Heb nog een oude goed werkende Xtrend Et8000 en twee losse DVB-C-T kabel tuners. Ik zou deze tuners willen gebruiken i.p.v de sat tuners samen met een CI+ kaartje van Telenet. Dit zou werken met CI+helper ipk die ik reeds heb geïnstalleerd volgens ander forum. Klopt dit, iemand ervaring hiermee ? Kan ik dan nog opnames maken ?
 14. Hier ook storingen op een en vtm en ook op andere zenders.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.