Ga naar inhoud


checkeddy

Lid
  • Items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Over checkeddy

  • Verjaardag 05/07/1951

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Genk-Belgie
  • Interesses
    wandelen-computer-satteliete-campinggebeuren-

    enz

Recente bezoekers van dit profiel

8439 profielweergaven

checkeddy's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (3/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Met vaseline kom je ook een heel eind ver, gebruikten wij altijd op ons bedrijf.
  2. Geruik ook een schotel van 90cm met een inverto duo lnb met gemiddelde ontvangst van 80% of 15.5 - 16.0 db op de tvv zenders. Het inderdaad zo dat de zenders op 23° E eerst wegvallen. Op 19.2 °E ontvangst van 92 %. Schotel is met de lnb van 23° E afgesteld.
  3. Waarom valt TV Vlaanderen uit en de Duitse zenders zijn wel te ontvangen zonder problemen bij zware regen ?
  4. Ik heb wat gegoogeld en enkele convertors geprobeerd en ik heb daar vernomen dat de HD51 niet geschikt is voor deze bestanden, dus ik stop hiermee want het is zeker niet zo belangrijk. Jullie mogen deze topic afsluiten. Dank je.
  5. Bedankt Mimisiku , ken je een gratis omvormer ?
  6. Nog kleine correctie :geeft audio maar zwart beeld.
  7. Mijn Mutant HD51 doet geen 4K bestanden 2160p (mp4) open ook niet met Vlc player . Iemand enige raad ? Speelt UHD testkanalen zonder plobemen.
  8. Een vriend van mij heeft ook veel last van freezes en uitval en dit met de originele tvvlaanderen ontvanger.
  9. Zijn er mensen die glasvezel van Fluvius providers zoals Fastic- Fastfiber - Multifiber gebruiken en er positieve of negatieve ervaringen mee hebben , zou een eventuele overstap overwegen.
  10. Ok bedankt, gebruik hem momenteel niet meer daar ik overgegaan ben van openatv6.4 image naar het7.1 image van openatv. Dacht dat je hierin geen nordvpn connector kan gebruiken. Mediaspelers verwijderd en alles terug normaal.
  11. Uiteraard om veiliger te werken en te kunnen downloaden van de verschillende mediaspelers (mediaplayer- e2player). Ook om iptv uitzendingen te volgen-opnemen die land gebonden zijn langs bv hbbtv.
  12. Tja begrijp er ook niks van , had niks open staan denk ik , ofwel werkt die telemeter van Telenet soms niet goed .
  13. Heb sinds 2 dagen geen uitvallen meer, had er voordien ook regelmatig last van. Denk inderdaad dat het van tvv komt maar die weten weer van niets zoals altijd. Probleem was al weken bezig.
  14. Ok bedankt, zal dus toch nog een zwaarder internet abo moeten gaan worden als ik de vpn zou willen gebruiken. Maar ik vindt de pieken tot 16GB op één dag toch erg hoog als je bijna niet op internet zit.
  15. Kan het zijn dat ik veel meer dataverbruik heb door het gebruiken van nordvpn connector 0.4r12 op mijn mutand HD51 sat reciever . Zie dit op mijn Telenetmeter waarop soms abnormale piek verbruiken zijn te zien zonder dat ik op internet zat (bezoek). Gebruik openatv 6.4 image. Sinds verwijderen van deze connector verloopt het verbruik terug normaal .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...