Jump to content

Mike34

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mike34

 1. De ideale situatie KPN glasvezel tv met (FTA) satteliet op één ontvanger (VU+). Dat kan niet, blijkt uit jullie reacties. Een dergelijke constructie zou met Ziggo wel kunnen begrijp ik. Daar had ik dan weer het nadeel dat ik een extra coax naar mijn VU+ moet leggen, die plek heb ik niet meer in mijn buis. De tv sat combiner zou een oplossing zijn. Als ik het dus goed begrijp kan ik Ziggo kabel tv en FTA satteliet samen op mijn VU+ hebben en mijn coax probleem kan ik oplossen met de combiner.
 2. Interessant, dat kende ik nog niet.
 3. Klopt, 2 sat coaxen door één buis dus die zit vol. Kan ik geen Ziggo Coax meer bij proppen. Wat bedoel je precies met "CDS gaat pairing gebruiken"?
 4. Is zeker een optie maar het switchen tusse apparaten vind ik minder ideaal. Voor de ene zender Arris gebruiken en de ander VU+. Aan de andere kant, er zijn ergere dingn in de wereld
 5. Ben niet zo tevreden over Ziggo. Bovendien heeft die Coax nodig en op de plek van mijn VU+ heb ik geen Ziggo coax liggen.
 6. Is er een andere provider waarbij het wel kan werken? Geen Ziggo want die doe ik er nu juist uit 😉
 7. Ik heb een VU+ duo ontvanger. Nu ligt hier sinds kort glasvezel binnen en overweeg ik een (nieuw) KPN internet abbo te nemen. Als ik er nu TV bij neem kan ik dat dan via mijn VU+ duo gebruiken? Ik heb namelijk niet zoveel zin om voor mijn gewone tv een kastje van KPN te gebruiken en voor mijn schotelzenders de VU+. Als dat niet met mijn VU+ kan is er dan een ander apparaat wat dat wel kan? Heeft iemand dat toevallig werkend met KNP? Dank, Mike
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.